| Naroči se na RSS

Rezultati fotografskega natečaja ali kako smo mi fajn :)

13. March 2007 Poslano v Vse

Pred dnevi smo skupaj izbirali fotografije za natečaj Pust 2007 v organizaciji Foto kluba Žarek iz Sežane. Takrat sem obljubil, da bom po koncu sporočil rezultate, zatorej: here we go!
Foto klub Kamnik je bil (skromno rečeno) zelo uspešen, saj smo Aleš, Simon in jaz pobrali dve prvi nagradi in eno drugo. Drugo nagrado v kategoriji Beneška maska je osvojila moja slika deklice na biku. Skupaj smo imeli sprejetih kar dvanajst fotografij, jaz recimo tri, poleg te še masko in beneško laguno, ki smo jo izbrali skupaj.
Morda bo kdo pomislil, da je šlo za neko vaško razstavo, vendar skupni rezultati kažejo, da je bila konkurenca izredno huda. Kar posledično pomeni, da smo zbrali tudi veliko FZS točk, a to ni bistveno. Važno je, da smo se tisti dan v Benetkah prav dobro zabavali. In še zdaj se nam smeji :)
Če pa koga zanima, kako izgledajo ostale sprejete fotografije našega kluba, pa prilagam sličico.
shrani.si

Morda je to tudi pravi trenutek, da vse zainteresirane povabim na fotografski tečaj, ki ga organiziramo v Foto klubu Kamnik (nekaj praktičnega dela predavanj bom imel tudi jaz). Zadeva bo pretežno zanimiva, imate pa še tri dni časa, da se prijavite. Vabljeni.

5 Responses to “Rezultati fotografskega natečaja ali kako smo mi fajn :)”

  1. Klemen pravi:

    Vedno pozabim: na skupni sliki: prva nagrada v kategoriji Beneška maska – šesta slika (Aleš), prva nagrada v kategoriji Beneške ulice in beneška laguna – dvanajsta slika (Simon).


  2. Igor pravi:

    Klemen odlične slike, tako tvoje kot ostalih dveh Turkov(ali pa Poljakov-kakor ti je boljše).
    Zanima me kok točk se dobi za prvo nagrado in koliko točk moraš zbrati za mednarodnega fotografa!!

    lp vsem


  3. Klemen pravi:

    Igor, hvala.
    Sem kar skopiral z uradne streani, tule si lahko pogledaš točkovanje.
    To je bila recimo državna razstava, kar pomeni, da sem dobil 3krat po 4 točke za 3 sprejete, ker pa je ena dobila še drugo nagrado, to pomeni dodatnih 18 točk.
    Nazivi pa gredo takole: Za naziv F3 (fotograf tretjega razreda FZS) potrebuješ 30 točk, za F2 jih je treba imeti 100 točk, za F1 pa rabiš 200 točk in dobro ocenjeno zbirko desetih fotografij.
    Naprej sta še naziva KMF (kandidat za mojstra fotografije) in MF (mojster fotografije).
    Potem so pa še tuji (mednarodni) nazivi, FIAP stopnje in podobno. Ampak do tja je pa še tako zelo daleč, da se ne splača gledati :)


  4. Hobit pravi:

    V Benetkah bi rekli CONGRATULAZIONI! :)


  5. Kako izgleda PROPER podelitev nagrad | brumec.org pravi:

    […] posebna. Z Majo, Alešem in Dušanom smo šli na izlet v Sežano, kjer je bila podelitev nagrad za nagrajence natečaja Pust 2007. Najprej smo malce zatavali in pristali v gostilni, kjer so nam postregli s kalamari, malo ocvrtih, […]


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.