| Naroči se na RSS

And so it is…

19. July 2006 Poslano v Vse

Pestro je, res. V zadnjih nekaj dneh sem naredil 500 fotografij, od tega okrog 300 za natečaj Oko Kamnika, okrog 150 pa za Agencijo za turizem, ki namerava izdati knjigo/zbornik/reklame/nekaj s snapshoti Kamnika, kamor kanim prispevati tudi recimo 5 best of fotk. Nekaj se je celo šušljalo, da bom dobil plačano; bomo videli.
Sicer pa sem bil prejle v MC Kotlovnica, kjer z ostalimi člani fotokluba prenavljamo kletne prostore. Zadeva je bistveno večja, kot sem sprva mislil, prav tako pa bo verjetno izpadlo noro dobro. Pisane stene, vse lepo sveže prepleskano, urejeno, počiščeno… Imeli bomo temnico, prostor za predavanja in sestanke ter še marsikaj. Fino.
Še eno lepo presenečenje sem doživel danes. Od Maje sem dobil Petroleo. Pa je tako lično spraskana cena, da sploh ne bi odvil, ker se venomer zabavam, ko gledam tovrsten artwork. Petrolea, ja… Backup sicer že imam, tudi poslušal sem že, seveda, še vedno pa čakam, da me en komad zares navduši. Trenutno najbolje izgleda Neznano (dim, dim, dim, dim nad belo rjuho se vali….)

Vsekakor bolje kot nekateri, ki ti obljubijo zmenek, pa potem ne pokličejo…

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.