| Naroči se na RSS

Na Jezersko

14. July 2006 Poslano v Vse

Nika je imela idejo, da je pa res treba iti na Jezersko; in to ob osmih zjutraj, kar se je pravzaprav tudi meni zdela spodobna ura. No, šla sva malo pred pol deveto, naredila dobrih 100 kilometrov in se vrnila pred drugo. Posledica sicer izredno luštnega izleta (dolina Kokre je whoa!) je, da komaj hodim. Tako strokovno se temu reče "obnovljena stara poškodba" or smth, po domače pa se temu reče "aaa, koleno!".
Vseeno sem namazal z arniko in upam, da bom jutri že sposobnejši za kake višinske premike po štengah. Mimogrede: v enem izmed Mečkatorjev se mi je spet zgodil star incident z nevrnjenim tolarjem. Barabice.
Note to myself: Nujno pojdi slikat dolino Kokre, neverjetno lepo je!
Za ostale namige se priporočam.

4 Responses to “Na Jezersko”

  1. Tomo pravi:

    Lepo je kolesariti, ja. Jaz grem pa jutri na Mangartsko sedlo in na Vršič. Upam, da mi bo ratalo.


  2. Klemen pravi:

    Uf, to zna biti pa krasna tura, a verjetno še kanček prezahtevna zame. Poročaj, kako bo šlo, če je možno. Srečno.


  3. chupa pravi:

    1 tolar?
    Lol, za 1 tolar se še sklonim ne


  4. Tomo pravi:

    Turca je bila prestavljena na včerajšnji dan.
    Lepa pokrajina, Rabeljsko jezero, razne utrdbe, razgledi… No, potem so se pa te lepe stvari končale in začel se je vzpon na Mangartsko sedlo. S prijateljem sva kar lepo napredovala, le proti koncu sva bila že kar malce utrujena. Pri spustu sva imela težave, saj se je kolegu pregrevala zadnja zavora, tako da sva morala imeti kar nekaj postankov, da se mu je ohladila in je malo manj blokirala kolo.
    Čas je hitro mineval in če ne bi toliko fotografirala in imela težav s kolesom, bi prišla na Vršič še podnevi. A na vrh sva prišla s težavo, že utrujena, nekaj pred 23 uro. Še sreča, da je nato mimo pripeljal Avstrijec in sva ga prosila, naj pelje za nama in nama tako osvetljuje cesto, dugače ne vem, kako bi prišla dol, še peš bolj težko, zaradi teme. No, to bi bilo to.
    Še profil ture, če koga zanima.
    http://www3.shrani.si/o.php?mangartv719670.jpg


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.