| Naroči se na RSS

Roundup

25. May 2006 Poslano v Vse

Zadje čase bolj poredko kaj napišem. Za to so lahko krive priprave na težke čase na faksu, hud vpliv lenobe ali vesoljci. Kdo bi vedel?
V sredo smo imeli sestanek foto kluba, kjer je vsak član prinesel izbor lastnih fotk, ki jih je nato komentiral naš gost, gospod Joco Žnidaršič. Poskušal sem narediti širok izbor, ki bi zajemal kar največ stvari. Gotovo je še kakšna fotka, ki jo bi lahko dal vmes, pa seveda kakšna, ki jo po premisleku ne bi dal, a v končni fazi se je izteklo precej dobro, saj so bile kar tri slike pohvaljene, ena naj bi bila celo zelo dobra (“Perfekta!” :O), jaz pa ves blažen, čeprav moram priznati, da so se mi kar malo tresla kolena in sem slišal, kako nekaj tik-taka vedno glasneje :)
Po pregledu smo šli z Alešem in Simonom še na pijačo, danes pa sem vstal malce bolj zgodaj in potem šel na prvi letošnji izpit. Glede na to, da sem imel dovolj časa za pripravo, se je tudi dobro (binarno:) izteklo. Pravzaprav je bil to eden zabavnejši izpitov oz. preverjanj, saj sva se s profesorico res ujela in vmes še dobro nasmejala. Še bi takih! (pobožne želje PRESS)
In potem se je danes zaključila druga sezona serije Lost. Če kaj vem, je Izgubljeni otok na naših televizijah še v prvi sezoni, a ker ne gledam TVja (razen seveda športa), me ne držati za besedo. Zadnji del sta bila pravzaprav dva dela, skorajda ena ura in pol dokaj napete akcije, nekaterih (skoraj nepotrebnih?) flashbackov in veliko razpletov ter še zanimivejših (novih) zapletov. Zanimiv zaključek sezone, ki pa se seveda ne more meriti s prej omenjenimi vesoljci, katerih sezone se končujejo abnormalno :)
Pa praznik je, ne? Za nekatere še dan mladosti, nekoliko bolj uveljavljen pa je prav gotovo Gospodov vnebohod. No, ta ima vsaj kontinuiteto, na Tita namreč mnogi postopoma, a vztrajno pozabljajo. Morda je prav tako.

Vse ostale opcije pa v galeriji, klik klik! Komentarji zaželeni :)

One Response to “Roundup”

  1. minkendorf pravi:

    bravo!
    slike so zelo izvirne, zanimive in kvalitetne.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.