| Naroči se na RSS

Turčija: Prequel

17. December 2005 Poslano v Vse

V četrtek smo šli Maja, Simon, Aleš in moja malenkost v Domžale, kjer so pripravili popotniško predavanje treh junakov, ki so se oktobra podali v Istambul z vlakom. Zanimalo nas je predvsem življenje, cene, dodatni stroški in priporočila. Občutek je dober, baje ne kradejo, so prijazni, cene niso preveč zasoljene, če se znajdeš, hrana je zadovoljivo dobra (in kot smo lahko okusili predvsem drugačna), splača se spati v hostlih, ki naj ne bi bili pretirano dragi (3, 4 evre na noč), splača pa se iti baje tudi na turško kopel. O tem še razglabljamo, saj nihče ni kazal prevelikega navdušenja nad tem, da te žajfa debel brkat Turk.
Kdor bere med vrsticami – ja, mika nas, da bi šli v Turčijo. O tem bom verjetno pisal še kdaj, zato ne smem vsega izdati takoj, kajne? :)

Dodatek: Skoraj pozabil! Je kdo od vas že bil v Turčiji? Kje, kako, po kakšnih cenah? Dobrodošli so vsi nasveti, priporočila in kar vam pade na pamet. Hvala :)

2 Responses to “Turčija: Prequel”

  1. Mitja pravi:

    Ej, pejt na http://www.ednevnik.si pa tm klikn
    dnevnik z naslovom Turkey. Tm je kr dost podatkov


  2. sv3der pravi:

    jaz sem bil v turčiji enkrat v istanbulu. bolj prehodne narave, ko sem letel iz daljnega vzhoda domov sem se za 3 dni še ustavil tam. odlično! turčijaje božanska baje. letos sem bil v siriji. toplo priporočam.

    glede turčije pa tole. obstaja neki avtobus, ki potuje (avtobusno podjetje, ki kroži po turčiji s svojimi avtobusi) in ga toplo priporočajo mnogi. če t ezanima, cene so dostopne, baje se lahko voziš kakor hočeš in izstopaš kjekoli hočeš na poti, mi prosim povej, da povprašam okrog.

    drugače pa super izbira, sam se tja že nekaj časa odpravljam, vendar vedno najdem kaj drugega bolj ne-evropskega


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.