| Naroči se na RSS

1 leto brumec.org

31. October 2005 Poslano v Vse

Na današnji dan pred enim letom je (spet) začela delovati stran brumec.org v obliki, ki je praktično enaka še danes. Eno leto se že udejstvujem z bolj ali manj nesmiselnimi prispevki v obupnih poskusih ugajati Stewieju. Od takrat je nastalo 438 vnosov, ki so si prislužili 742 komentarjev. Vnosi so bili prebrani več kot 51 tisočkrat (štejejo le kliki na "Naprej", ogled indexa ne velja), skupno število obiskovalcev pa je preseglo 91 tisoč. S tem je brumec.org postala tudi najbolj obiskana stran, kar sem jih naredil. Vsaj med tistimi, na katere sem vključil števec obiskov.
Ob tej slovesni priložnosti bi se rad zahvalil tistim, ki občasno pokukajo sem in s tem poskrbijo, da pisca ne mine veselje. Veliko mi pomeni, da vam ni vseeno. Mnogokrat hvala. Poseben cmok si seveda zaslužijo tiste, ki napišejo tudi kak komentar, hehe. Upam, da bo stran še lep čas delovala, za kar gre posebna zahvala Marku.

11 Responses to “1 leto brumec.org”

  1. NeoN pravi:

    vse najboljse!
    naj ostane stran taka, kot je! :)


  2. vrta pravi:

    *cheers*


  3. Stewie pravi:

    Vem da tega že dolgo nisi slišal.
    Lep si!!!


  4. Lea pravi:

    Bravo vztrajnež! Še na mnoga leta! Stewie je očitno zelo zahteven človek(bralec).(Tudi meni da vedet, da sem nezanimiva ;-)) Tolaži me dejstvo, da ga lahko vržemo iz komisije :-))))

    Skratka vztrajaj še naprej, jaz bom pa tudi še naprej kukala na tvojo stran in s kakšnim komentarjem potrdila svojo prisotnost.Z veseljem!


  5. Mitja pravi:

    eto lepo se imej še naprej pa piši še naprej ta dnevnik, ter naj dnevnik z nami ostane še naprej


  6. lili pravi:

    vse čestitke! lepo je brati tvoje prigode.


  7. Kitl pravi:

    Vglavnem Klemen car si, res pišeš zanimivo in z pomenom. LAhko bi bil morda pisatelj ali pa celo fotograf oboje ti gre dobro od rok. Le tako naprej :D


  8. Klemen pravi:

    :blush:
    Kitl, zdaj bom pa še zardel. Hvala za vse lepe želje. Vsem.


  9. R3dH3r0 pravi:

    čestitke :)


  10. Kern pravi:

    Bravo, kar tako naprej


  11. mojca pravi:

    Vesela sem, ker boš tudi meni izdelal spletno stran. In to ravno v letu prve obletnice. Čestitam obema, tebi, ker jo že maš, meni, ker se bom zanjo odločila.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.