| Naroči se na RSS

Kitajska večerja : )

12. March 2005 Poslano v Vse

Alenka naju je s Kernom povabila na kitajsko večerjo, že med potjo pa sva izvedela, da Mercator ni nudil kalčkov (Jankovič, kaj delaš?), zatorej ne bo nič iz tega. Tako sva pristala na zrezkih in pire krompirju. Ampak to ni bil navaden obrok, bil je leet. Vsak od naju je čepel s prisluženim kosom krave in dobro merico krompirja. Zrezki v gobovi omaki so bili izvrstni, čeprav so bili zaradi Kernovih želja malce podkuhani; jaz pač jem vse in se moram vedno prilagajati.
Poleg tega je lepo izgledal pravi češki Budweisser, mm…
No, najboljše je šele sledilo – Renatina torta, metamorfozirana v podlago za puding, vse skupaj primerno ohlajeno in postreženo v naval. In sva napadla ter uničila večino, ostalo pa odnesla domov, hihi.
Nato smo se spravili nad Eudoro, prečuden mail klient, ki ima neke svoje muhe v kombinaciji z avastom. Vse bi pošiljal preko localhosta, ferdamana reč. Seveda je arnesov SMTP to zavračal, saj 127.0.0.1 ni ravnu qualified host, ne? Po dolgotrajnem mučenju smo šaltali na Thunderbirda, importali Eudorine nastavitve in maile, nakar sem nastavitve zlahka spremenil, saj program ni tako trmasto vztrajal na default serverjih. In je delalo kot blisk tudi na dialupu. Fino, ne?
Importali smo šenekaj mailov iz Outlook Expressa, naredili nekaj filtrov in to je bilo to. Zakon. Kot čokoladna krema, mm.
Bilo je lepo, dokler je trajalo, ponoviti bo treba kmalu. Da le najdeva kak software izgovor :)

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.