| Naroči se na RSS

Pulp Fiction

12. January 2005 Poslano v Vse

Da, Pulp Fiction. Včeraj smo gledali VHS na faksu pri zaključnem predavanju postmodernizma (drug teden so že počitnice). Pa Virk očitno ni vedel, kako dolg film je to (za neznalce: dobri 2 uri in pol), kar je seveda pomenilo, da se je običajno predavanje, ki traja uro ali morda uro in pol, zavleklo. Precej. Končali smo nekako 10 čez 10. Zvečer. OMG. Kar je pomenilo, da da sva z Evo na avtobus šla šele ob enajstih.. Celo štirje potniki smo bili, jaz seveda edini, ki se je peljal celo pot. In plačal najdražje :/ Domov sem prišel še v torek, a malo je manjkalo, da se ne bi zgodilo to, da bi šel na predavanje v torek, domov pa prišel v sredo. Pet do polnoči je bila. Huh.
Čez kako uro me je Mateja povabila na razstavo Sinatre in Monroejeve. Morda pa res grem z njo. Ali v kino. Ali na sok. Ali na čaj. Bova videla.
Kakor koli, čas je, da odpišem mail Jerneju. Dolgo se že obotavljam.. Been busy. In kaj je novega drugače? Danes grem na astronomski krožek. Najbrž. In ne dolgo tega so odkrili tri rdeče orjakinje, ki bi v našem osončju segale nekako do Jupitra. OMG!

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.