| Naroči se na RSS

Razstava v Feldbachu

1. May 2011 Poslano v Foto, Vse

Povabilo je prišlo precej iznenada, iz Gradca. V ponedeljek sem dobil klic, v katerem so me povabili, da sodelujem na mednarodni fotografski razstavi, do konca tedna pa sem moral že prinesti fotografije. Serijo.

Odločal sem se med dvema, prednost pa je dobila najbolj sveža, ki sem jo naredil v Zagrebu pred dobrim mesecem, z (delovnim) naslovom Čiščenje tržnice.

Sodelovalo je 16 avtorjev iz (mislim da) osmih držav, iz Slovenije še Peter Pokorn iz Škofje Loke, ki je pripravil serijo Pomlad v vinogradu. Lepa.

Hvala Simonu in Dušanu, ki sta mi pomagala pri izboru in postavljanju v tako kratkem času! Hvala tudi Mateju in Roku, ki sta šla zraven na otvoritev, much appreciated.

razstava01razstava02razstava03razstava04razstava05razstava06razstava07razstava08razstava09razstava10razstava11razstava12razstava13razstava14

3 Responses to “Razstava v Feldbachu”

  1. Mojca Ke. pravi:

    Všeč mi je nova serija. Predvsem njen drzen in objektiven pogled skozi objektiv, ki ne razmišlja o estetski dovršenosti in popolni kompoziciji kar da vsemu skupaj pridih “surovosti” življenja … in pomen se skriva “znotraj” fotografij in ne izven. Barve pa mi dodajo atmosfero, ki mogoče ni atmosfera tistega trenutka je pa neka intimnost, ki se ustvari, ko jih gledam zdaj. Lahko bi napisali zgodbo o tej seriji (in sam veš kakšen velik kompliment je, če rečem to ;)).
    Morda namig: zanimivo bi bilo videti serijo fotografij, ki ni bila izbrana. Samo za priokus, se razume.


  2. Aleš pravi:

    Super serija, mi je zelo všeč. Čestitam za razstavo!


  3. Klemen pravi:

    Hvala za komentar in čestitke :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.