| Naroči se na RSS

LA: Day 7–Na tekmi LA Kings

28. February 2011 Poslano v Foto, Vse

Basically spet triple H dan, le da tokrat v Staples centru v LA, domači dvorani LA Kings. Kingsi so igrali proti Coloradu. Kako nam je šlo, ste verjetno že prebrali na kaki novičarski strani, zame pa je bilo pomembnejše, da sem imel dostop do leda in bil tako v prvi vrsti akcije. Ne le to, med tekmo sem celo ujel pak, ki pa sem ga potem podaril enemu od malih navijačev. Je bil vesel =)

Tekma je bila že ob enih, zato smo bili po njej že precej lačni, a je bilo po nekaj bedrcih takoj boljše.

la76la77la78la79la80la81la82la83la84la85la86la87la88la89la90la91la92la93la94la95la96la97la98la99la100la101la102la103la104la105la106la107la108la109la110la111

15 Responses to “LA: Day 7–Na tekmi LA Kings”

 1. Roman pravi:

  Brumec vidim, da v Hootersu kar zmaguješ:)…no sicer si bo lahko tudi buco naredil poster iz slike, ko je obkrožen z lepoticami (če izvzamemo dva padalca zraven):)


 2. Davor pravi:

  Očitno dajete dobro napitnino! :)


 3. Klemen pravi:

  Včerj smo ugotovili, da popijemo več kot naš Fokus. Očitno se premalo okrog vozimo =)
  Sicer pa do mene pridejo že pred napitnino, hehe… Tokrat je recimo videla, da gledam fotke s tekme (ki jih očitno sploh niste opazili?:), pa se je prišla malo pogovarjati o hokeju in o svoji Minnesoti. In “mimogrede” omenila, da je zanje igral njen bivši. Poudarek na bivši =)


 4. B5 pravi:

  Ej, kdo je potem zmagal, je Kopitar kako trico zadel?


 5. B5 pravi:

  Kdo bo pa bral novičarske strani, če imamo Brumca. Hm… A sta se gospodični nalimali, ko si jima povedal, da si iz Slovakije?


 6. Boštjan pravi:

  Klemen dej mi povej v kakšnem stilu je njihovo domače “navijanje”! Sicer bo to zanimivo ko se bova res srečala enkrat ob kakki kavi ali kaj bolj konkretnega in se bolj temeljito pogovorila! To bo nekaj za moja ušesa! Slike prečekiram vse saj veš, ampak vsakemu pač pade tisto kar ni v kontekstu. Pa ne sprašuj zdej kaj bi to lahko bilo! Sam dobro veš. :)


 7. Boštjan pravi:

  še nekaj!!!! Danes bo ob 4:30 tekma z red wingsi po našem lokalnem času! Veliko užitkov!


 8. Klemen pravi:

  Še najbolje je, če poveš, da si iz Evrope, za to se im vsaj približno sanja, kje je.. Čeprav sem našel že tudi enega, ki je dejansko vedel, kje je Slovenija… Dober!
  Sicer pa je bolj padala na fotografe, ne toliko na Slovake…. In se nisem branil.


 9. Klemen pravi:

  Navijanje na DRW je bilo boljše kot sicer, ampak zame še vedno zmaga navijanje na lokalnem derbiju pri nas, pa tudi za reprezentanco v Tivoliju smo se že zelo dobro drli… Tu je vse bolj umirjeno… Morda zato, ker jim dovolijo piti pivo na tribunah :)


 10. Nejc pravi:

  Hudo!
  Vidim, da se imate fajn.. pa fotke so zmaga!

  enjoy! ;)

  n.

  p.s. prinesi mi neki lens :))


 11. Klemen pravi:

  O, hvala, se trudim kaj pametnega poslikati.

  A da bi? Kaj pa? 400? 500? Kaj večjega? :D


 12. Matic pravi:

  Doma mam večji lens … :P


 13. Klemen pravi:

  OOo, hudo!!
  Kako velik pa je?


 14. Davor pravi:

  Bivši Slovenci. A še sploh pridete nazaj, ko ste tako zaželeni? :)


 15. Klemen pravi:

  Ja, danes smo se odločili, da je goveja župca le bolj fajn od pohanih piščancev vsak dan. Bomo pa očitno morali začeti z distribucijo oranžnih hlačk.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.