| Naroči se na RSS

LA: Day 3 – Kopi, Jay Leno in (spet) Hooters

23. February 2011 Poslano v Foto, Vse

Ob pol enajstih, po drugem jajčnem zajtrku, smo šele ugotovili, da imajo Kingsi danes trening v TSC, zato smo se ekspresno spokali v našega Focusa in se odpeljali na drugo stran El Segunda. Z nekaj improvizacije smo hitro našli dvorano in v njej vse hokejiste LAS Kingsov. Aha, če kdo še ne ve, oni so glavni razlog, da smo šli v LA. Gledat hokej, ja.

Spremljali smo zadnjo tretjino treninga, nato pa na spomladanskem sončku (kakih 25 stopinj) počakali na igralce, da so prišli na parkirišče. Po svoje je prav zanimivo v živo videti vse tiste igralce, ki jih sicer spremljam le preko ESPN ob štirih zjutraj preko spleta.

Končno je prišel tudi naš Anže, s katerim smo spregovorili nekaj besed. Bržkone bo prilika za še kak daljši klepet, vseeno pa sva lahko primerjala, kako nama uspevata bradi. Zaenkrat vodi on.

Kasneje smo se odpravili proti Burbanku na Tonight Show, ki ga vodi Jay Leno. Oddaja v NBC Studios je bila precej zanimiva, najbolj pa seveda glavni gost Owen Wilson. Celotno snemanje je trajalo dobro uro, ravnokar pa se v hotelski sobi gledamo po TV. “V živo.” (žal mi ni uspelo dobiti avtograma za malo Majo, sry!)

Glede na to, da je bil zajtrk naš prvi (in zadnji) obrok do šestih zvečer, smo se spokali v nov Hooters na torkov all you can eat chicken wings večer. Recimo samo to, da so bili v tem še večji – krompirčki, jasno. Se pa počasi že privajamo na ameriške ure… Prva dva dneva smo ob 11h že spali, danes pa bomo očitno šele ob polnoči. Vseeno še nismo doživeli pravega nočnega življenja, ki se začenja takrat, ko gremo mi spat. Morda jutri, ko gremo na prvo tekmo. Kings vs Ducks!

la35

10 Responses to “LA: Day 3 – Kopi, Jay Leno in (spet) Hooters”

  1. Peta pravi:

    Juhej, v živo imamo prenos potovanja…. kulsko! Uživam ob vsaki besedi.


  2. Klemen pravi:

    Jaz pa ob vsakem momentu tule, nad pričakovanji! In na vsakem koraku nekaj “filmskega”, pa v Hollywoodu sploh še nismo bili :)


  3. davor pravi:

    Trilema: ali hodite v Hooters zaradi
    – jedače
    – pijače
    – tiste na zadnji sliki?


  4. Teja pravi:

    lol hudo! Bucotu kr paše tale hokej oprema, morm rečt :P


  5. r3dh3r0 pravi:

    niceeeeeeeee :D uzivajte še naprej ;)


  6. devilfox pravi:

    vat a bjudiful lajdi!! X) Ej ne pozabi na obljubo!!!


  7. Klemen pravi:

    Davor: a je treba kako od možnosti izločiti ali lahko potrdim kar vse? Sicer pa je hrana res dobra, je pa še četrta reč: povsod naokoli televizije in prenosi košarke in hokeja.

    Teja: Morala bi ga videti v spodnjih gatah ponoči zraven mene… Tisto je šele epsko.

    devilfox: imam v mislih, ampak včeraj so trgovinico odprli šele ob dveh, tako da nismo mogli iti… Če bo vse okej, ga morda ujagam v petek, bomo videli. Tudi jaz ga še nimam.


  8. Jaka pravi:

    ZOMG, kako so velike – perutničke, jasno.

    Buco cuddle FTW!


  9. devilfox pravi:

    zdej pa do LA Ink-a stopte, pa usi en big tatoo udelate ste pa zmagal! Hahaha
    Cat Von De obvlada njo zahtevajte! ;)


  10. davor pravi:

    :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.