| Naroči se na RSS

FKKa in FKKo

13. May 2010 Poslano v Foto, Vse

Lansko leto sem na občnem zboru foto kluba predlagal, da bi razširili in poglobili sodelovanje s slovenskimi foto klubi. Ne le z natečaji in predavanji, ampak predvsem z druženjem, sodelovanjem in veliko zabave. To nam je odlično uspelo s prvim srečanjem na Veliki planini, kamor smo povabili FK Koroška. Trdili so, da se jim je dopadlo, ko smo jih gnali po snegu, prav tako pa so nam obljubili, da se kmalu vidimo. Kar eno leto je trajalo, da so se domislili primernega protiudarca, in posledično so nas prejšnjo nedeljo zvlekli v mežiški rudnik svinca in cinka. Pogumno smo se borili, branili svoje okope in zaklope pred prahom in Korošci, po treh urah peripetij pa smo se s pretežno polnimi karticami prebili na površje.

Rudnik je izjemno zanimiv, izkušnja pa povsem drugačna od turističnega obiska jame. Imeli smo srečo, da je bil naš vodič zelo potrpežljiv s takim tropom fotografov (če bi imel skupinsko sliko, bi pokazal, hint hint). In peljali smo se z vlakcem! Hvala Mateju, ki je bil (baje) glavni pobudnik in organizator. Vsaj en, ki se je spomnil na nas! :) Hvala tudi vsem ostalim, ki so nas zelo prijazno sprejeli, nas nafutrali in napojili in nas skoraj obdržali, hehe. Jaz sem bil sit do torka zvečer, brez heca! Pa da ne bom preveč govoril – Jaka je rekel, da naj po njegovem zgledu fotke pretvorim v čb. Da bodo v slogu. Kdo sem jaz, da bi oporekal? =) Naslednjič pa še kakšna barva s površja.

Dodatek! Korošci so že objavili svoje fotke na spletni strani kluba (tudi skupinsko!)

5 Responses to “FKKa in FKKo”

 1. Jaka pravi:

  Hehe, zdaj zgleda kot da sem diktiral obdelavo fotk. No, mogoče pa malo res. Ampak si ti več črne uporabil, kar mi je tudi všeč … moje so tako bolj sivo sprane – abšlesane, bi se reklo.

  Mislim da nisi bil edini sit tako dolgo. Sicer je mene lakota zvila že v ponedeljek popoldne, ampak imam bojda hitrejši metabolizem (grlica style).

  Všeč zapis, všeč fotke.


 2. Return of the Jed… khm … FKK | fejkerjevo odložišče pravi:

  […] ki bi znale še koga zanimati: Brumčev zapis Koroški konglomerat […]


 3. Klemen pravi:

  Malo? Roko si mi zvijal na hrbtu! Jaz sem imel pa že vse v barvah porihtane =) Ampak saj veš, barv mi še ne kaže čisto prav, zato je tole bolj “better safe than sorry” way, dokler Ana ne izpusti kalibratorja iz krempljev.


 4. Jaka pravi:

  That wench!


 5. Return of the Jed… khm … FKK | fejkerjevo odložišče pravi:

  […] ki bi znale še koga zanimati: Brumčev zapis Brumčev barvni poskus Koroški konglomerat fotk Sašo Šelih išče Perkmandelca #gallery-1 { […]


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.