| Naroči se na RSS

Utrinki

20. October 2009 Poslano v Foto, Vse

Mojčini bratranci. Vsi trije zelo fotogenični, vsak na svoj način. Vsakemu sem privoščil tudi malce drugačno postprodukcijo. Like?

18 Responses to “Utrinki”

  1. devilfox pravi:

    Like? Who not?? Vsak ima rad pogled na otroke, kako norčavo poskakujejo okoli hiše. Le malokdo ob tem ne pomisli, kako je bilo lepo takrat, ko je bil on majhen! Vse skupaj se mi zdi, da se vrti v začaranem krogu. Jaz se vedno spomnim točno tistih besed in navodil moje mame, ko oštevam in bodrim svoja dva! Razlika??? Zanimivo, da je ni!!!!!!!!! Kako to?? Logično!!! Vsi smo z istega gnezda ;)


  2. Klemen pravi:

    Hehehe, kako prav imaš. Jaz imam tudi kdaj take retrospektive, pa čeprav tehnično še nisem daddy Klemen. Ampak to so bili res tisti pravi časi, ko smo še znali iti v gozd, postaviti kak bunker in na dan razsuti dvoje hlače. Dandanašnji pa večina tamalih obrača računalniške igre, ki se jih jaz ne znam niti lotiti.


  3. Eva pravi:

    Luštne fotke. Je en junak Dostojevskega enkrat rekel, da edino otroci niso nikdar grdi. Naj so še tako umazani, posmrkani, objokani … Tako da – ne samo, da imaš fotoaparat, ki dela dobre fotke, še otroke slikaš, ki so itak vedno lepi. Shame on you ;).
    “tehnično še nisem daddy Klemen” – Kaj pa to pomeni? Netehnično pa si? Kako pa to izgleda?


  4. Klemen pravi:

    Tako, da kdaj pazim na tele bratrance. Oz. pazim je malce lose term.. Pravilneje bi bilo, če bi rekel, da skupaj kake neumnosti zganjamo. Oz. jih predvsem jaz… Hm. In zato tehnično še nisem povsem kvalificiran za to.
    Da otroci niso grdi? Kaj pa vem.. Jaz sem že veliko čudnih videl :P


  5. Teja pravi:

    Kdaj te pa pr Filipu lahko naročim za zganjanje neumnosti? Ker najbolj, da si to zdej privoščiš, predno bo on res kej konkretno zastopu :P

    Pa: katere čudne otroke si že vidu? Tiste na Čopovi? Ki so bli iz kartona?


  6. škrlika pravi:

    Pozor, kadar Klemen “čuva” otroke izgleda tako, da včasih probajo tudi kakšen čili, ki je zelooo pekoč – tako da Starši pozor!:):)


  7. Mojca pravi:

    Pri takih treh rauserjih/razbojnikih (kar lahko tudi vidimo na fotografijah) je težko sledit vsemu kar delajo.

    Eden bi bil čist dovolj za začetek, da vadima.. a ne? ;)


  8. Klemen pravi:

    Teja: mam toliko lukenj med predavanji, tako da pridem uradno pazit, vmes bova pa z Gregorjem kako gospodarsko rekla in rešila svet dvakrat naokrog!

    škrlika: po novem strežem tudi čisto prave feferone. Zdaj gremo hardcore.

    Mojca: tebi bomo pa Simse inštalirali na računalnik, da boš trenirala. :P


  9. Teja pravi:

    :) lol, sam morš tiste Sims and pets :)


  10. Klemen pravi:

    lol, toliko se pa jaz ne spoznam. Vem, da so obstajali simsi 2, morda celo 3… Ampak igral pa nisem nikoli.


  11. Eva pravi:

    Simsi tri so bedni. Pa ne zato, ker piše, da podpirajo visto pa mi potem vseeno računalnik crkuje. Vse se odvija prepočasi. Ljudje so dejansko v službi 10 min. Čisto preveč realistično :).
    Samo so pa take igrce kul. Ker vidiš, da otroke in pse nafotraš, spraviš spat in spet pošlješ v šolo pa je konec dneva. Pa še tečni so, ker imajo “entertainment” na nuli. Oprosti Klemen za tale out of topic, ne morem si pomagat :blush.


  12. devilfox pravi:

    A se meni samo zdi ali smo res zavili z teme???? :)


  13. Teja pravi:

    Samo zdi se ti :P

    @Mojca: samo tri bratrance? Klemen je zadnjič omenjal hm…jah nič kaj skromno familijo po tvoji strani…


  14. Klemen pravi:

    Eva: aaa, the sims expert! Sem točno vedel, da boš ti vedela, kako pa kaj je s tem. Kateri so torej tisti pravi za Mojco? :)
    devilfox: mrbit pa čisto mejčkeno.
    Teja: Tisto je potem še po očetovi strani. Da je bolj luštno :)


  15. Eva pravi:

    Priporočam Sims2. Trojka je sicer taka bolj luštkana pa več oblekc, rožc, barv in vsega tega ima. Ampak se vse odvija prepočasi. Predolgo spijo in predolgo so v službi. Je pa kul, ker lahko ostanke večerje spravijo v hlailnik in jih potem cel teden jejo. Sims1 je bila pa kar težka. Sploh kar se otrok tiče. Je ženska po navadi rodila sredi dvorišča in če nisi otroka hitro v zibko pospravil, ga je že socialna delavka odnesla. Child abuser in to. Precej stresna situacija v bistvu. V dvojki in trojki se kar nekaj časa derejo tamali, ko so pokakani in lačni. Odnese jih pa dolgo nihče ne. Pa tudi če jih kdo na parket odloži niso sitni hehe. Hm, to je pa zdaj že tista iz south parka fora, You’ve got no life. Omg saj vem. Študirat študirat.


  16. Klemen pravi:

    Hahaha, priceless! To je bil zdaj pomoje eden najboljših in najzabavnejših komentarjev na tem blogu. Ever!


  17. Mojca pravi:

    @EVA zdaj pa se res ne morem odločit, ker si me čist zmedla. :D Imam oblekice na eni strani in posrane otroke na drugi. hmm.. pomagaj mi izbrat. ;)


  18. Klemen pravi:

    To res zveni kot taka huda dilema =)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.