| Naroči se na RSS

Imogen Heap – Ellipse

18. August 2009 Poslano v Foto, Razmišljanja, Vse

Je končno zunaj!
Ellipse!

Album, ki sem ga čakal dve leti in še dlje, je končno na voljo za poslušanje… Čez par dni se ga bo dalo tudi kupiti in zna se zgoditi, da bom po doooolgem času spet kupil cd! Pesmi po polovici prvega poslušanja so prekrasne! Aaa, so excited.

Sicer pa je bilo zadnjih nekaj dni pestrih. Po spletu okoliščin sem imel objavljeno fotko v Delu, Večeru, Dnevniku, rtvslo, 24ur in morda še kje… Druga, meni ljubša zadeva, pa je bila prva nagrada na mednarodnem foto natečaju “Dan in noč”. Vesel.

Zdaj pa najprej poslušat Imogen!

9 Responses to “Imogen Heap – Ellipse”

  1. Pepca pravi:

    Meni je zelo všeč!


  2. škrlika pravi:

    čestitke Klemen.


  3. škrlika pravi:

    kakšna pa izgleda slika’


  4. Klemen pravi:

    Tista črnobela, stric s cigaro. Pa hvala!


  5. Marko pravi:

    Klemen, čestitke! Res je zanimivo spremljati tvoj “razvoj” od 350D do sedaj in kako hitro izboljšuješ svoj slog… definitivno dobra ideja, da si se vrgel v fotografijo :-)


  6. Klemen pravi:

    Hvala, Markec. Saj začela sva približno skupaj, samo odneslo naju je potem malo narazen… Še dobro, da obstaja cockta, ki občasno zbližuje :)


  7. Lea pravi:

    Ha, čestitke! Sem vedela katerega fotografa moram izbrat:). Tud jaz sem na tvojih fotkah za prvo nagrado:D:


  8. Aljaz pravi:

    O poglej kaj vidim, Imogen Heap, juhu. Po dolgem času na tvoji strani in ni mi žal! :) Takoj klik na tale prispevek, sicer sem pa prišel osvežiti spomin kako pravilno poslati mejl večim naslovnikom. :) V glavnem, lepe praznike ti želim, pa čestitke na fotografiranju! Zdaj pa gremo malo posurfati, da me ne bo še naprej sram, da sem pozabil na ta blog! Klemen, lep pozdrav.


  9. Klemen pravi:

    Hej AlP, lepo te je spet videti tule :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.