| Naroči se na RSS

Jaka v Zagrebu

24. February 2009 Poslano v Foto, Vse

Med brskanjem po arhivu in iskanjem sprejemljivih fotk za klubski natečaj “Portret” sem naletel na fotko iz Zagreba. Za hec sem jo vključil v širši izbor in veliko ljudem je bila všeč, čeprav ne bo prišla v ožjo selekcijo (ker pač ni klasičen portret). Vseeno jo pokažem tule, me zanima še kakšno mnenje. Torej – Jaka na štengah v Zagrebu.

9 Responses to “Jaka v Zagrebu”

  1. Mojca pravi:

    Zelo všeč! :) Prav laska Jaki. To si dejansko lahko predstavljam, da bi bilo v kakšni reviji o fotografiji pod profilom fotografa. Jaka, spomni se na to fotko, če boš kdaj slaven ;)

    (ampak velika verjetnost je, da bo slaven takrat tudi Klemen, po tej fotki sodeč. :* a sem lepo rekla, Klem?)


  2. Klemen pravi:

    Jaka ali fotografija ali obdelava? :)


  3. Ana pravi:

    Ne vem, zakaj misliš, da ne bo prišla v ožjo selekcijo. Tisto glede portreta do pasu je meni čudna definicija, ker lahko človeka posnameš v zelo različnih situacijah, pozah itd. Meni je zelo všeč (fotka IN fotografija IN Jaka ;), hehe). Sicer ne vem, katere fotke boš še izbral, ampak ne vidim razloga, da tale ne bi bila med izbranimi.


  4. Jaka pravi:

    Jaz bom kar sladkorno fasal od tako sladkih komentarjev. :)

    Meni se tudi zdi beden kriterij, da mora biti portret do pasu. Ampak OK, če se ga držimo, se ga držimo vsi.

    Se spomnim, kako so bile mrzle štenge.


  5. Klemen pravi:

    Hja, jaz tudi mislim, da bi morali upoštevati razpisne pogoje. Če začnemo popuščati pri eni fotki, potem lahko pri vsaki še malo bolj.. Ozko temo imamo zato, da bomo dosegli enotnost razstave.

    Tako da bo v izboru sama (boring) klasika, hehe.

    Aja, Jaka ima danes rojstni dan, vse najboljše!


  6. Jaka pravi:

    Hvala :*


  7. Teja pravi:

    Klemen, zelo všečna fotografija. Sploh zaradi vse te modre barve. Lepo do izraza pa pridejo tudi tiste barvaste črte na zgradbi za Jako.
    @Jaka: še čudno, da že nisi sladkorne fasal… :P pa vse najboljše!


  8. Bojan pravi:

    Jah, portret naj bi bil od pasu navzgor ampak pri tej definiciji bi se dalo veliko debatirati. Meni osebno tudi ta fotka predstavlja portret in je škoda ker jo nisi vključil v ožji izbor. Na koncu si žirant postavi svoj pogoj kaj bo sprejel in kaj ne, tako da s tako fotko malo tvegaš, ampak če je fotka dobra je vseeno več šans da bo sprejeta kot “doprsni” portret, ki je slab…
    šola za drugič…


  9. Klemen pravi:

    Seveda je to portret, ampak če se domenimo, da bomo upoštevali razpis, potem se mi zdi smiselno, da se po tem ravnamo vsi. Spomnim se, ko sem oddal fotke za “Kamen”, kjer sem bil kreativen, pa ste mi vse ven pometali =)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.