| Naroči se na RSS

Fotografski tečaj – prideš?

13. December 2008 Poslano v Foto, Vse

Ravno sem pregledoval prijave na letošnji tečaj fotografije v Kamniku, pa vidim, da so (vsaj) tri mesta še prosta, zatorej recimo takole:
V sredo, 17. decembra, se ob sedmih zvečer začne fotografski tečaj v organizaciji FK Kamnik, ki ga vodiva Jaka, ki je o tem nekaj že napisal, in jaz. Celotna zadevščina traja 10 ur, program pa si lahko ogledate na spletni strani kluba. Če povzamem: nekaj teorije, nekaj obdelovanja v Photoshopu in Lightroomu, zadnji dan pa fotografiranje na terenu (če bo vreme dalo, dopoldne, sicer pa se bomo že dogovorili).

Prijavite se lahko na e-mail naslovu, ki je objavljen na strani kluba, lahko pa me tudi pokličete in se dogovorimo. Lansko leto smo se imeli super, najbolj pridni ponavadi kar ostanejo v klubu in se skupaj učimo naprej. Upam, da koga zamika in se bomo videli!

2 Responses to “Fotografski tečaj – prideš?”

  1. devilfox pravi:

    Jah zanimivo mamljiva tema! Vendar pa je nekoliko daleč glede na to da so normalni delovni dnevi in ura 19.00 trajanje pa 3 ure! Hmmmmm….


  2. Klemen pravi:

    To je res, ampak najbrž bi težko našel tečaj, ki se začne prej, pa bi imeli vsi takrat čas.
    Bi bilo bolje, če bi začeli ob 18h? Kmalu bomo delali program za naslednje leto, pa lahko poskusimo upoštevati tudi kak tak predlog.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.