| Naroči se na RSS

Gugalnik

22. October 2008 Poslano v Foto, Vse

Gugalnik je gledališka komedija, katere avtor je Novak Novak (originalni naslov je Stolica koja se ljulja). Toliko, da razčistimo, o čem bomo govorili.

Športno kulturno društvo Mekinje vsako leto uprizori kakšno komedijo, ki praviloma doživi veliko uspeha, še več uprizoritev in nasploh učinkovito zabava nas, ljudstvo. V petek nas tako čaka premierna uprizoritev Gugalnika. Dobil sem priložnost, da sem fotkal na eni zadnjih vaj. Malce promo fotk, malce backstage zadevščin, ki pa so pravzaprav frontstage zadevščine. You’ll see.

Da naredim še malo reklame: petek in sobota ob osmih zvečer, nedelja pa že ob šestih popoldne. 6 € za enkratni ogled. Večpomensko. Vabljeni, če utegnete.

Pa še prizori iz predstave!

Pa še nekaj utrinkov. Za začetek recimo primer, kako lahko fotograf priskoči na pomoč in dobi kar vlogo direktorja =)

Pa še ostale:

Pa še moja najljubša fotografinja, ki je zabeležila nekatere utrinke

Mojca

10 Responses to “Gugalnik”

  1. Jaka pravi:

    LOL @ Buco & hjuđ balZor to teh basket.

    Kul slikce.


  2. Igor pravi:

    jah igra je fantastična, komaj čakam, da se prične, da vidimo, kako nam bo uspelo, efektov je veliko, upam da bo množica zadovoljna!!

    Direktor je najboljša vloga v igri, tako da Klemen je bil naš najvažnejši igralec :-)))))

    drugače je pa kr trajalo, da sem veliko žogo zbasal v koš(čez pa ni hotla, ti šment)
    lp


  3. Klemen pravi:

    Buco tri dni pred premiero ve že večino svojega teksta, kar je tudi določen napredek. Zdaj se izpopolnjuje v otroškem joku na ukaz.
    Direktor je bil tule precej čeden, ampak ko bo šlo zares, bo pa raje stal pod odrom in naredil kako slikco. Če mi zrihtate kako zastonj karto ali dve :) Bi se spodobilo.


  4. Igor pravi:

    PSTTTTTTTTTTTTT, NE PREVEČ NA GLAS, KER POTEM BODO VSI HOTELI ZASTONJ!!!


  5. Klemen pravi:

    Zastonj? Ne, to sem se zatipkal, mislil sem, da bom kupil dve vstopnici za vsak večer, ja!


  6. Mojca pravi:

    Fotografije so nastale prav fletne ;). Mislim, da sma se s Klemnom maksimalno zabava…ali ob igri ali ob nezgodah ali pa ob mešanici obojega. Trudijo se in za to jim dam vse čestitke. Pridem na premiero in vas popljuvam (kot se to dela v gledališkem svetu). :D

    pričakujem zakusko po premieri.. in jok na pravem mestu. Igor?
    break a leg ;)

    In ja..zato, ker sem tako zmrzovala v dvorani in vseeno vztrajala, sem lahko domov odpeljala simpatičnega direktorja;).


  7. Teja pravi:

    :) pa sem res mislila, da je Klemen zašel v režisersko kariero. Fletno zgleda vse skupaj! Pridem pogledat, če ne bo prevelikega navala…torej, če se bo dal kje sedet ;)


  8. Ula pravi:

    V igri Gugalnik sem tudi sama igrala približno 2 leti nazaj v dramskem krožku Šota:) igrala sem sosedo, vnukinjo od dedka (logično:)), s soigralci pa smo igrali tudi v sosednjih krajih, kjer so bili zelo navdušeni.. igra je super in moja najljubših:) veliko je bilo improvizacije, saj se je težko naučiti vso besedilo do potankosti, zato pa je bila igra še bolj zanimiva:P lp


  9. Mateja pravi:

    Pozdravljeni

    čisto me je navdušila tale vaša predstava. Sem članica manjšega društva, ki se trudimo, da bi zaigrali kako res dobro komedijo. ZAnima me, če mi lahko pošljete dramski tekst zgoraj omenjene komedije na mail, oz. kje ga lahko najdem..
    Lp
    Mateja


  10. Klemen pravi:

    Sem posredoval naprej enemu od igralcev in je rekel, da se bo potrudil, da dobiš skripto.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.