| Naroči se na RSS

O tem in onem

5. October 2007 Poslano v Vse

Klemen, zakaj pa ti zadnje čase nič ne pišeš?

Prenavljamo. Olepšujemo. Fajn bo. Hiša je bila na udaru, a zdaj že kaže lepšo podobo. Kar je najbolj fino, je to, da bo še mnogo lepše. Novi stropi, sveže barve. Odmeva, hehe. Tako kot že mnogo let nazaj spet odmeva. In dvorišče, huh! Tudi to bo novo, spremenjeno (povsem), drugačno, uporabnejše. Jaz pa sem brez računalnika, tipkovnico je zamenjalo drugo orodje. Spim pri stari mami v sosednji hiši, vsak dan mi postelje kavč.
Prihodnji teden se začne faks. Izpite sem opravil, spet redno študiram. Tak je plan. Drugače ne bo šlo, ko se spodbujevalka vrne iz Pariza :)
Nekajkrat sem šel v hribe, vreme se je vedno izkazalo. Prav pogrešam že telovadbo, ko ne igramo več odbojke na mivki. Sprehod s fotoaparatom je še vedno nekaj najlepšega. Ko slikaš zase in potem sestavljaš sličice, da dobijo pravo podobo in poustvarjajo pravo zgodbo. Glejte, tule sem bil. Ni lepšega.

Prenova bo trajala še nekaj tednov, faks še nekaj mesecev. Kdo ve, kaj se bo zgodilo vmes. Načrti so, le nekaj stvari se mora še poklopiti. Prihodji teden bom vedel več, sedaj lahko le držim pesti in upam na najboljše.

Hvala vsem. In vsem, ki še pridete pogledat, kaj se dogaja. Pa čeprav me dolgo ni bilo. Good to be back.

52 Responses to “O tem in onem”

  1. Teja pravi:

    @Klemen: sedajle je pravi trenutek, da prineseš večji krožnik :)


  2. Klemen pravi:

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.