| Naroči se na RSS

Windows Live Messenger 8.5 BETA

29. May 2007 Poslano v Vse

Izšla je uradna beta, tukaj!

Najprej naj opozorim, da gre za leaked verzijo, neuradno preizkusno različico, ki je zaenkrat na voljo le v španščini (ampak bom razložil, kako dobiti angleško različico). Nameščate na lastno odgovornost.

Download WLM 8.5 (16,7 MB)

V arhivu dobite namestitveno datoteko msnmsgs85.msi, ki jo poženete in počakate, da se Messenger namesti. Zadeva je v španščini, a naj vas to ne skrbi. Pred nameščanjem zaprite obstoječo verzijo messengerja.
Pomembno: novi messenger se ne namešča več v mapo MSN Messenger, ampak v novo Windows Live mapo in Messenger podmapo (vse v Program Files). To je tehnična zadeva, ki zanima vse tri bralce. Za ostale – nepomembno.
Ko se Windows Live Messenger namesti, prepišite obstoječo datoteko msgslang.8.5.1235.0517.dll v mapi C:/Program Files/Windows Live/Messenger z novo, ki jo prav tako dobite v prenešenem rar arhivu. Messenger mora biti pri tem NUJNO izklopljen.
Posledično bo vaš Messenger začel govoriti angleško.
Če želite bližnjice, jih ustvarite ročno.

Pa Messenger Plus! Live za WLM 8.5? Tudi gre, le prekopirajte datoteko msimg32.dll iz prejšnje mape (ponavadi C:/Program Files/MSN Messenger) v novo. Messenger mora biti pri tem NUJNO izklopljen.

NOVO: A-Patch za WLM 8.5 -> Download
P.S. V nekaterih primerjih je treba po uporabi A-Patcha ponovno prepisati datoteko msgslang.8.5.1235.0517.dll, da dobite nazaj angleški jezik. In ja, po patchanju je lepši.

Še kaj? Morda sličice…
Glavno okno
shrani.si

Pogovorno okno
shrani.si

56 Responses to “Windows Live Messenger 8.5 BETA”

  1. primo pravi:

    ki tu zdownlowdt???????


  2. blabla pravi:

    zakaj je pol španski ?


  3. Hiti pravi:

    sam da vam povem neki, vsem skupaj, to ne dela!!!!!!!!
    pa še španski msn mam!!!! Tole anglesko verzijo jst nevem kaj govoris ker spolh ne anglesko pol , ampak se vedno spansko.


  4. rene pravi:

    kak si


  5. Pat. pravi:

    kje se sploh zlouda dol?
    jz bi rada mela nainovejšo različico msn.ja..
    kjega lhka dobim..
    (=


  6. Klemen pravi:

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.