| Naroči se na RSS

Blogerski kolesarski izlet

3. May 2007 Poslano v Vse

Zbrali smo se Domen, Domen in Medeja. Vabili smo tudi nekega Hobita, a je imel očitno svoje opravke v duplini nekje pod zemljo. Pa drugič, ne?
Z Medejo sva si zamislila cunning plan. Hotela sva iti kolesariti in iti na sladoled, pa sva rabila sponzorja, zato sva zraven povabila kar dva Domna; oba seveda z denarnico. Peljali smo se do zbiljskega jezera, se zadegali vsak v svoj ležanik s pogledom na jezero in uživali. Pravzaprav smo imeli presenetljivo dober tempo, saj smo bili tam prej kot v eni uri (kar pomeni, da je bila povprečna hitrost okoli 25 km/h). Na poti nazaj smo se ustavili na sladoledu v Žejah, kjer živi fotograf čmrljev. Kepice so bile velike, sladoled pa ne ravno poceni, zato je spet lahko častil Domen, hihi.
Še nekaj kilometrov do doma, skok pod tuš in rekreacije je bilo konec. 50 kilometrov takole prav paše. In ja, naslednjič midva častiva, mar ne, Medeja?

6 Responses to “Blogerski kolesarski izlet”

  1. Medeya pravi:

    Ni probelma! Men je blo prav všeč. Ampak mormo it zdej v kratkem spet, ko bova mela rojstne dneve. (malo kasneje bodo denarnice spet prazne:)


  2. Lea pravi:

    No, mi je všeč, da tko razmišljaš;-).


  3. Kern pravi:

    Bilo je lepo. Sonce je sijalo inu ptice so pele. Včasih je zakvakal tudi kakšen labod. Klemen je lep.


  4. Klemen pravi:

    In zgodil se je dramatični preobrat; začelo je deževati, ptice so se skrile, labode smo prodali na tajvansko tržnico, rit je začela boleti.
    In Kern je lep.
    Medeja, moja denarnica je že zdaj prazna :O


  5. Medeya pravi:

    No če se naslednič nezgodi dramatični preobrat lahko jaz častim vse. Ampak, če se ne bo zgodil dramatični preobrat, pomeni, da Kern ne sme biti lep… (saj ne bo tako težko, ne?:)


  6. Jaka pravi:

    Jaz prinesem čmrlje!


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.