| Naroči se na RSS

Mozilla Thunderbird 2.0

20. April 2007 Poslano v Vse

Končno končna različica.
Thunderbird je že mnogo let moj omiljeni e-poštni odjemalec. Outlooka nikoli nisem maral, saj se mi je zdel kar precejšen bloatware, pa še hude probleme z virusi je lahko imel, če je bil uporabnik kanček manj previden.
Thunderbird pa je točno tisto, kar rabim. Preprost in lep program, ki podpira več e-poštnih računov z ločenimi nabiralniki (kar meni pride še posebej prav), prav tako pa lahko služi kot RSS feed fetcher (a bodimo pošteni: za to obstajajo tudi prijetnejše alternative).
Nova različica prinaša lepša in bolj informativna obvestila o novem sporočilu (podobno je bilo z dodatki prej možno tudi na Macih), prav tako zelo hvalijo "tage" (a dvomim, da jih bom uporabljal), zelo všeč mi je preprosta podpora za Gmail (sedaj le vpišete username in password, pa že dela), poleg vsega tega pa so dodali še kopico novosti.
Download že deluje, izberite si ustrezno jezikovno različico.

Z namestitvijo lahko povozite staro verzijo, ne bo problemov.

Lep je!
shrani.si

5 Responses to “Mozilla Thunderbird 2.0”

  1. Jaka pravi:

    Luštkano, samo čakam še, da pride med repositorije za Ubuntu Feisty. :P


  2. Klemen pravi:

    Lenoba, zvesti ti bom do groba, a? :)


  3. Jaka pravi:

    Raje počakam, da jo požegnajo iz strani Ubuntu community, kot pa da na silo nalagam. “sudo apt-get upgrade” dela šale kape in rokavice


  4. Klemen pravi:

    A Automatix pa ni za te zadeve?


  5. Jaka pravi:

    Automatix se bolj uporablja za inštalirat stvari iz nule, za posodabljanje je pa apt-get update in upgrade/dist-upgrade.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.