| Naroči se na RSS

Kako izgleda PROPER podelitev nagrad

18. March 2007 Poslano v Vse

Že nekajkrat sem bil na raznih otvoritvah, podelitvah, prireditvah in še kje, kjer so imeli tudi pogostitev. Ampak sobota je bila posebna.
Z Majo, Alešem in Dušanom smo šli na izlet v Sežano, kjer je bila podelitev nagrad za nagrajence natečaja Pust 2007. Najprej smo malce zatavali in pristali v gostilni, kjer so nam postregli s kalamari, malo ocvrtih, malo na žaru, vse skupaj pa zelo dobro. Podkrepljeni smo našli ustrezno dvorano, kjer so nam najprej pokazali sprejete fotke. Sledila je podelitev nagrad, ki naj bi bila nekakšen highlight večera. No, tu je treba Sežance pohvaliti, saj so se potrudili s sponzorji in priskrbeli kopico res luštnih nagrad. Tako sem recimo dobil kraški pršut in panceto, pa en laser pointer, ki naj bi baje svetil do 450 metrov daleč (na hitro sem ga preskusil in na 250 metrov dela odlično, kakšne bolj oddaljene tarče pa še nisem imel). Tudi priznanja so lično oblikovana, torej res – same pohvale za izvedbo. Aleš, ki je osvojil prvo nagrado (pošteno sva se borila), je recimo dobil avto radio. Ni slabo, ne? Simonu so podarili čisto pravi stol, ki smo ga potem komaj spravili v prtljažnik. Izvirno :)
V sosednjem prostoru se je nato zgodila pogostitev za nagrajence. In kakšna pogostitev je to bila! Morda Gorenjci nismo navajeni na takšne fine reči, ampak vsem se nam je res zdelo fenomenalno (doma ponavadi dobimo napolitanke in fruc). Čakala sta nas teran in pršut, nalivalo in rezalo pa se je sproti, just the way we like it.
Nujno bo treba razmisliti o medklubskem povezovanju s Sežanci, saj imajo RES dober pršut, pa tudi nasploh so bili zelo prijazni in ustrežljivi in nas niso gledali postrani, ko si je Maja nalila še četrti glaž. Take so namreč težavne naloge novincev. Jaka se je tokrat izognil degustaciji; verjetno mu je bilo kar malo žal, ko je videl, kaj vse je zamudil. Ni res? :)
Nazaj grede smo se z enim podrtim sedežem (stol je hotel zraven, kaj češ) in paketom piškotov zabavali še celo pot do Kamnika. Tokrat je Dušana doletelo to, da je moral drgniti kolena z Majo. Jaz že vem, kako hudo je to, trije tedni tovrstnega početja so me za vedno zaznamovali. A se ni preveč pritoževal.
Ostale fotografije z izleta s kratkimi komentarji si lahko ogledate v klubski galeriji.

9 Responses to “Kako izgleda PROPER podelitev nagrad”

  1. Medeya pravi:

    Lepo, da se ob tem takem še vsega spomniš:) ja ni kej, fajn ste se imel! sploh pa ste dobili super nagrade, kot npr. stol – ta je pa dobra!:)


  2. Suzana pravi:

    Bravo fantje; sama se na žalost nisem utegnila udeležiti podelitve, ker sem bila v tujini; nisem sicer bila deležna nobene nagrade (nekaj fotk so mi sprejeli), pa bi vseeno prišla, ko bi le mogla (na Krasu je vedno lepo); s tvojo reportažo sem pa prav lepo podoživela vsaj del dogajanja (PS: tisti, ki reže pujsovo nogo je moj kolega iz FK Nova Gorica)
    fajn se mejte, pa pridite še kaj na Primorski konec
    lp Suzana Čotar, FK Nova Gorica


  3. Hobit pravi:

    A si lahko član fotokluba kar tako? Recimo, če imaš velik avto, da jih lahko veliko pelješ na podelitev nagrad? In da potem domov vozi nekdo drug?


  4. Klemen pravi:

    Medeja, tega ne bomo pozabili :) Stol bo pa še zelo uporaben, mislim, da bo postal studijski rekvizit.

    Suzana, čestitam za sprejete, Rainman mi je bil všeč (če se prav spomnim, je ta tvoja).
    Glede na to, da smo stkali nekaj stikov s FK Ljubljana, pa s FD Svit iz Celja, bi se bilo super srečati še s kom iz Primorske, seveda! Fotografiranje je vsem v užitek, ampak srečanja so pa lahko tako zelo bolj fajn :)


  5. Klemen pravi:

    Hobit, članarino je vseeno treba plačati, pa spodobi se, da imaš fotoaparat, drugih zadržkov pa nimamo. Dol z avtom, nazaj pa zjutraj z vlakom.


  6. Hobit pravi:

    Fotoaparat (še) mam, o članarini moram pa razmislt ;-)


  7. Klemen pravi:

    No, potem mi le še 10 evrov odtrgaš od plače, pa si na konju :)


  8. Jaka pravi:

    Ja fletno ste se imel … predvsem zavidam Teran in pršut! Kdaj greste spet? :)


  9. Medeya pravi:

    10 evrov bi pa še jes mela! :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.