| Naroči se na RSS

Zastonj objemi in ostale stvari preteklega tedna

9. December 2006 Poslano v Vse

V nedeljo, dvakrat v ponedeljek in veliki finale v torek. Tako so potekala miklavževanja, s tem pa tudi nastopi v naši dramski igri. Bili smo super, resno. Angelčki so bili simpatični, parklji so se trudili biti pridni, vse skupaj pa sta poganjali s. Sabina in Bernarda, brez katere bi bila verjetno manjša polomija. Pač zna. Jaz sem bil pa plešasti sveti Peter. Wicked.

Sicer pa sem ta teden pridno kodiral, da zaslužim kakšen tolar pred novim letom. Kar tri dni me je zaposlovala cross browser compatiblity, ko sem poskušal neko spletno stran narediti tako, da bi enako izgledala v Firefoxu in v IE. Ko sem jo naredil in je v Fx delovala brez problemov, sem jo odprl še v IE, kjer je bil dizajn totalno sesut. Nato sem par ur spreminjal kodo in končno je delovala v IE, a posledično je v Fx povsem navadna celica v tabeli namesto pravokotnika dobila obliko črke L. Go figure. Mislim, da sem uporabil every little dirty trick, da sem končno zadevo usposobil tako, kot si je želel naročnik. Zoprno, a upam, da bodo zadovoljni.
V petek po telovadbi s sošolkami sem v Ljubljani naletel na lokalno različico Free Hugs Campaign in tudi sam podaril dva objema. Bilo je le vprašanje časa, kdaj se bo zadeva zgodila tudi pri nas in vesel sem, sem bil lahko del tega.

2 Responses to “Zastonj objemi in ostale stvari preteklega tedna”

  1. eva pravi:

    Res dobra frizura. Razmisli o trajnem posegu. Skupaj z zalizci seveda.


  2. Fotografska percepcija obiska Lojzeta Peterleta | brumec.org pravi:

    […] Res, dom upokojencev je bil zabaven, pa tudi veliko ljudi je bilo, podobno kot takrat, ko sem bil nazadnje tam z našo igro. […]


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.