| Naroči se na RSS

Kako do zastonj DVD predvajalnika

16. November 2006 Poslano v Vse

Ko vidite tak naslov, je dobro vedeti eno in edino resnico: Nič ni zastonj.
OK, korak za korakom. So stvari, ki so zastonj, recimo odprtokodna programska oprema (Firefox je zastonj!), prav tako je lahko zastonj famozni free beer (tukaj, pa tudi tukaj). Ampak free iPod, free sex in podobne zadevščine tu ne pridejo v poštev, saj je vedno zraven tudi asterisk. Tudi tokrat.
Na iTIVIju razširjajo ponudbo. Povezali so se z Mimovrste in tako ob naročnini na paket treh ali petih dvdjev za eno leto dobite še dvd predvajalnik, LCD televizor ali hišni kino. Whoa!
Disclaimerji so sicer kanček nejasni, zato bo to le moja interpretacija. Ko skleneš naročniško razmerje za eno leto, si lahko ob tem izbereš le eno izmed ponujenih ugodnosti. Prav tako piše, da zadeva velja za obstoječe naročnike, a prepričan sem, da to pomeni, da mora tudi obstoječi naročniki svoj paket podaljšati za eno leto. Možna bi bila tudi kanček drugačna interpretacija :)
Kaj je torej boljšega kot ugodne komponente, zraven pa eno leto brezskrbnega naročanja filmov preko interneta (izraz "iz naslonjača" se mi zdi kanček neprimeren)? Morda počakamo le še na to, da bodo zraven dvdjev začeli pošiljati instant kokice, hehe. Za popolni filmski užitek.

2 Responses to “Kako do zastonj DVD predvajalnika”

  1. Peter pravi:

    DVD-player nima podatka o podnapisih, niti o nadgradljivosti… na uradni strani se pa tudi nič ne hvalijo. Maček v žaklju morda??


  2. Klemen pravi:

    Google anyone?
    Seveda je možen foirmware upgrade, s tem tudi prilagajanje načina prikaza podnapisov. In XviD tudi podpira, če še komu gugl ne dela.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.