| Naroči se na RSS

Star župan – nove ceste?

26. October 2006 Poslano v Vse

Kakšno situacijo lahko pričakujemo s starim županom in novo kamniško štiripasovnico?
shrani.si

OK, resno: Začeli so z gradnjo nove štiripasovnice, kar pomeni, da bodo morali porušiti praktično nov most in zgraditi drugega (predvidevam?), hkrati pa narediti še enega, kar pomeni ŠE EN semafor. Kdor se je že kdaj peljal skozi Kamnik, ve, da imamo 4 semaforje. Od tega so trije totalno nepotrebni, ker na njih vedno VSI čakajo, krivi ali ne. Posledično nastaja gužva in “pametno” se to rešuje z gradnjo – štiripasovnic. Saj vem, da se sliši neresno, ampak mar ne bi bilo ceneje, ko bi le ugasnili semaforje?

11 Responses to “Star župan – nove ceste?”

  1. Hirkani pravi:

    Res je. Ko semaforji ne delajo, je promet čisto pretočen.
    In zdaj, ko se bo spet gradilo, bodo gužve še večje.

    Iz LJ do Kamnika potrebujem 25 minutk po avtocesti. Potem pa od Perovega do Nevelj še 30 minut. Kar je čista katastrofa.


  2. lea pravi:

    Škoda ker ne moremo več zbirati najbolj glupih rešitev, ker so takoj prišli z najbolj glupo in seveda drago – na dan. Itak pa-Kamnik lahko zboli, če ga en sam dan ne bi demulirali z bagerjem.


  3. sv3der pravi:

    klemen to bi pa res lahko že pogruntal. tone vsak mandat postavi en dodaten semafor (da mu kamničani nimajo kaj za tečnarit, ker jim nič ne zgradi).

    jeba bo če bo s5 izvoljen.

    je pa res mal neumno, sploh tale usnjarski most ima zdej po novem kar skoz utripajočo rumeno luč .. čemu potem semafor???

    -sv3


  4. Kern pravi:

    Jah, prav vam je, kaj pa volite to teslo že ne vem koliko let zapored. To da ga podjetje, ki izdeluje semaforje plačuje je očitno, razen če je kot otrok mel bolj borne božiče in se mu zdaj zdijo barvne lučke ful fine.
    4 pasovnica…:S vsakega vodarja kar kap sune, ko sliši kako bodo mučili to našo že tako do obisti zbolelo Bistrico.


  5. Hirkani pravi:

    Dragi Kern,
    zanimivo – prav vsak mandat znova se sprašujem, kdo zaboga sploh voli tega Smolnikarja? Ker z vsakim Kamničanom, s katerim se pogovarjam, ga ne voli prav nobeden in vsi zo izredno nezadovoljni s problematiko mesta. Kdo hudicha ga potem voli???


  6. sv3der pravi:

    dragi hirkani, THINCI, thinci, njim itaq vse asfaltira, vsako stezico d njive, senika, vrtička, ….


  7. Hirkani pravi:

    Sv3er, draga sem, draga :)

    Na viš, na Thince pa res nisem pomislila. Medtem ko se nam obe šoli v mestu podirata, … bo res kar držalo kar praviš. Hočem mestno občino!


  8. Kern pravi:

    Jp, treba bo Thn odcepit od Kamnika pa nej majo oni smolnikarja za svojga župana, nm nej pa kšnga normalnga dajo


  9. mtance pravi:

    Heh, v kamniku hoče župan 4-pasovnico. V Mostah (pri Komendi) pa so eni hotl nardit cesto na naseljem, kar bi bila prava katastrofa , kako bi to zgledal ? (Prepustim vam domišljijo :D ) Moje mnenje je, da je 4 pasovnica v Kamniku dosti nujna. Pa kak Mengeš bi tut rabu kšno več-pasovnico, sam nvem kam bi jo dali :)

    LP


  10. IcEmAn pravi:

    mengeš bo itak dobil obvoznco, sam vprašanje je, kdaj. Ampak d bojo šli pa takorekoč skor nov most rušt, je pa mal mem. Pa poglejte, kva je naredu med Mercatorjem in Svetilnikom? Betonsko džunglo (Stara Črpalka (al kko se imenuje Svetilnik 2) in pa tisto zravn. Pa zdj misljo še neki delat med Mercatorjem in Noč in dan. Pa glede tega semaforja na sliki – občasno ga tud kr zmanjka tkrt k je najbolj potreben.


  11. sv3der pravi:

    čakte mal vsi skup. jest sm thinc in men je itaq kul da se delain vlaga v to lepo dolino. no, malcek se res pritozujem ker so mi vse one lepe McAdamove potke zasfaltirali in se zdej s kolesom nimam kje vozit :))))…

    @hirkani: sori …sem mislu da je dragi …

    @iceman: steletova je pa itaq že od nekdaj poizkusni poligon kamniških arhitektov (skg z vsemi pritiklina in dozidavami, noč in dan, svetilnik 1 in 2, in ostalo blokovje ki je huh … bljak)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.