| Naroči se na RSS

si.BlogsMeet 4.0 2006 drugič

15. October 2006 Poslano v Vse

Zgodilo se je, bilo je super in prav nič ni bolelo.
S Kernom in Leo smo se ob sedmih zvečer odpeljali proti prestolnici na annual srečanje slovenskih blogerjev. Lokal smo našli brez težav, takisto parkirišče, kmalu pa ugledali nekaj že zbranih piscev. Točen seznam bo verjetno objavil David, po mojem spominu pa so tam že bili Matej, Franc, Cookie in Baya, pa Bojana, BeeBee in gotovo še kdo. Potem pa so kar prihajali, vedno več nas je bilo in vedno bolj luštno. Izpolnila se mi je velika želja, ko sem spoznal Michaela, kasneje pa še mnogo zanimivih ljudi. Imel sem to “srečo”, da sem se usedel ravno zraven Boruta, ki je imel “slučajno” še večji fotoaparat kot jaz :) Pa ga nisem upal prositi za test in sem ga raje poželjivo opazoval le od daleč. Canona, se razume. Kasneje mu je konkuriral še Urban, presenečen pa sem bil, da je brez opreme prišel tisti, za katerega sem bil prepričan, da jo bo imel. Očitno je druženje raje izkoristil za klepet s Tamaro, Ulo in ostalimi fletnimi dekleti. Pametna taktika, Had!
Glavna točka večera je bila podelitev nagrad, ki jih je pod pokroviteljstvom CC priskrbela Davidova tajnica. Večina nagrajenih ni prišla na druženje, zato smo uradno predali nagrade le trem najbolj samo-klikanim: Tamari, Domni in BeeBee. Ostale nagrade smo priredili po potrebi in tako dobili najbolj eminentnega blogerja, najboljšo novo-prihajalko, najboljši argentinski blog v Sloveniji (nagrado je pobral vedno nasmejani Carlitos) ter najbolj jebiveter organizatorja si.Blogs meetov :)
Sledila je velika torta, ki jo je pripravila Baya, in presenetila vse, ne le Domna. Torta je bila dobra. Res dobra. Sem že rekel, da je bila to najboljša torta zadnjih nekaj let? In ravno med razglabljanjem o tem, kako bi najbolj na skrivaj prišel še do četrtega kosa, se je Borut odločil, da nas spravi na kup za skupinsko fotko. Vsi smo si želeli, da bi uspela čim prej, Lea in Tamara pa sta se tako privadili na slikanje, da bi kar še malo posedeli.
Dragi soblogerji, lepo vas je bilo spoznati; upam, da se čim prej spet vidimo. Vseh še ne poznam ali pa ne vem, s katerim URLjem bi jih povezal, vem pa, da se je na drugi strani mize smehljal Mayhem, da je priplavala Katka, za kratek čas je prišla Marsovka, tam pa so bili tudi Norec, Mladen, Brian in Janez.

Fotke (Photos)

Če kdo izmed pristotnih želi, da katero izmed fotografij umaknem, naj to sporoči (z ustrezno številko fotke) na mail naslov brumec AT o2.pl
If anyone wants any of the photos removed, let me know (with appropriate filename) on my e-mail brumec AT o2.pl

11 Responses to “si.BlogsMeet 4.0 2006 drugič”

  1. Ula pravi:

    Lusne fotke!


  2. Mladen pravi:

    dobre fotke stari, doooobre!!!!! :))


  3. franc pravi:

    res dobra dokumentacija dogodka, ki bo brez dvoma ostal v prijetnem spominu in bo navdih za naslednje srecanje


  4. had pravi:

    ko sem videl tri canone, nisem upal dat na dan nikona :) in definitivno je bila taktika dobra :)


  5. BeeBee pravi:

    Finofajn!

    Moj Boris (okej, ime je rusko, ampak je Japonec) je bil preveč sramežljiv v družbi profesionalcev. No, tolažim se s tem, da je raje v naravi. :)


  6. Mayhem pravi:

    Najs pics :)


  7. Lea pravi:

    Zakaj bi umikal fotke, ko so pa tako lepe :-D Jasno je kdo prednjači v lepoti ;-)


  8. Matej pravi:

    Prou lep sem :D … pa ostale fotke tud, no.


  9. Klemen pravi:

    Končno je cookie objavil seznam in sem lahko polinkal vse (vsaj zdi se mi), pa tudi Borut je že objavil svoje fotke. Kul fotke, btw.


  10. ab pravi:

    jaz nujno rabim eno dobro torto! kaksen okus ste to imeli?


  11. ab pravi:

    glede torte reseno :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.