| Naroči se na RSS

Naval

12. September 2006 Poslano v Vse

Moj števec je včeraj zabeležil 1262 obiskov, kar je približno 300 več od dosedanjega rekorda. Glede na to, da je povprečje recimo polovica tega, res ne vem, kako bom to kdaj presegel.
Vzrok? Neizmerno število queryjev po MSN Messengerju, ki nekaterim baje ni delal. Go figure, sami ste krivi, če ne znate urediti hosts datoteke.

Google Analytics trdi, da je bilo 844 unique obiskov in 1597 ogledov strani. Uf! Ni slabo za en blog, kaj?

2 Responses to “Naval”

  1. vrta pravi:

    >>Go figure, sami ste krivi, če ne znate urediti hosts datoteke.

    Hmmm… sami ste si krivi, da vam operacijski sistem ne zna urediti sitemskega fajla.

    Vsak, ki hosts file JE popravil je s tem dokazal, da se ne zaveda nevarnosti, ki jih tako početje predstavlja. (obstajao načini, da je taka nevarnost minimalna, ampak večina userjev je to naredila tako, da je na nekem forumu prebrala navodila kaj in kam naj vpišejo in so to storili, brez da bi se zavedali, kaj točno so naredili…)

    Kdor bi znal izkoristit zmedo, ki jo povzroci nekajurno nedelovanje MSjevih DNS strežnikov, bi lahko povsem enostavno okužil par tisoč računal…


  2. Klemen pravi:

    Kot recimo tiste strani, ki so vabljivo napisale: “If you do not know how to edit the hosts file, you can download this small software that will help you change it (and unchange it) only with a click of a button!”
    To pa JE nevarno.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.