| Naroči se na RSS

Košarka

26. August 2006 Poslano v Vse

Pravzaprav… Sem zadovoljen. Prišli smo v osmino, tam smo se borili, zmanjkalo nam je malo sreče, zdaj pa gremo domov. Kar tako naprej!
Bravo Boki – za pogum!

6 Responses to “Košarka”

  1. Bane pravi:

    Upam, da se hecaš glede Nachbarja.


  2. Klemen pravi:

    Ne, ne hecam se. Proti Kitajski mu sploh ni šlo, danes je zgrešil prva dva prosta, žvižgali so mu, nekateri cepci so celo s tribun Pipanu vpili, da naj ga menja, a vseeno je vztrajal, zadel dve super trojki; žal ne tudi zadnje. Tako se je pač razpletlo nerodno za nas, a nič zato. Navsezadnje smo bili na prvenstvu le prvič.


  3. Bane pravi:

    Pa kaj potem, če smo bili prvič ? To nam je v tolažbo ?

    Premagal smo košarkaške anonimce, ter Portoriko ki je pač slabo odpru tekmo. Vse ostalo smo izgubili. Aja, sej smo bili prvič ;)

    Boki je zgrešil 5 prostih (kar definitivno ne bi smel), ter podaril ene 4-5 žog nasprotniku. Tisti blesavi prodori na koš, so bili pika na i.


  4. Klemen pravi:

    No, vsak je imel svoje sibke trenutke. Uf, prvi reply s telefona, bo treba se malo kodirati, ce zelim pravi mobloging vzpostaviti.


  5. Boštjan pravi:

    Naša igra vedno šepa v tretji četrtini, kar pa je značilno tudi za druge športe v katerih sodelujejo slo. klubi ali moštvo. In dokler časa tega ne bodo znali odpraviti toliko časa ne bo vidnih rezultatov!!!!!!


  6. Klemen pravi:

    Ja, za večino srečanj to drži, včeraj pa so v tretji četrtini izničili zaostanek. Zanimivo je, da so Turki proti Grkom v tretji četrtini dosegli le pet pik, prav tako pa so tisti čas grešili proti našim. Očitno je naše strokovno (heh) vodstvo premalo naštudiralo obrambo Grkov, proti kateri Turki očitno niso imeli šans. So pa imeli srečo s tistimi zdaj že znamenitimi trojkami.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.