| Naroči se na RSS

Najboljši sosed je?

6. August 2006 Poslano v Vse

Še en apolitični morski vnos, kjer vam bi rad na hitro predstavil naše sosede. Zgoraj je pet Švabov, ki so prvi dan ves čas (pre)glasno navijali nek rap in hiphop, potem pa jim je nekdo očitno nekaj rekel, ker so se precej umirili s tem. Bonus je bil, da so se očitno odločili, da bodo reorganizirali pohištvo, zato je bilo pri nas slišati precej drajsanja in drgnjenja in vsega.. Hecno. A se ne razburjamo.
Desno so neki Slovenci. Prijazni, umirjeni, zjutraj navsezgodaj pa si prepevajo slovenske zimzelenčke. Mi jim postavimo counter attack z žvižganjem. :)
Levo so še eni Slovenčki; s seboj so privlekli tri male otroke, tam okoli <1 leto, ki se včasih oglašajo, a ni panike.
All in all je pestro z občasnimi popestritvami. Sicer pa je danes voda malce bolj hladna kot včeraj in res fajn za kopanje. Pa malo sem šel slikat okoli ob obali, je bilo prav zabavno, neki Dolenjci, ki so lovili ribice, so bili prepričani, da sem od inšpekcije, nakar smo se malo pogovarjali, vmes pa so celo ujeli dve ribici. In ena se je ves čas nekaj rinila v mojo bližino. Verjetno zato, ker imam najdaljšega. Teleobjektivi rox.
Dovolj za danes, hvala za vse smsje, tudi za komentarje na strani, pa za glasovanja v anketi in še kaj. Zdaj pa grmi in sije sonce, očitno bo še pestro. Papa.

One Response to “Najboljši sosed je?”

  1. r3dh3r0 pravi:

    hej hej … kako mate kaj vreme? :) tu pri nas sam neki dežuje … čist brezveze … no uzivja tm dol … jst bom pa na sihtu … danes delam 12 ur :S juhej.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.