| Naroči se na RSS

Zbilje malo drugače

16. July 2006 Poslano v Vse

Tokrat sem šel na Zbilje z Niko in Mašo, kar pravzaprav ni nič neobičajnega; nenavadno je bilo le to, da včeraj nismo šli s kolesi, temveč kar lepo z avtom. Namen? Zbiljska noč.
Sprva sem mislil, da bo to le še ena izmed podobnih "noči", vendar se je razpletlo precej bolje. Poleg običajnega glavnega odra je bilo namreč še precej štantov s hrano in ringelšpil v več izvedenkah, posebno kul pa se mi je zdelo, da so zagotovili dovolj parkirnih mest za vseh nekaj tisoč obiskovalcev. Sicer pa sem prvič v živo videl Anžeja Dežana in Alyo (upam, da ne zadnjič), prav tako pa Kingstone in Atomik Harmonik (apply same reverse polarity statement here:)
Izbrali smo si divjo varianto, ki vključuje dve zaporedni vožnji z najhitrejšim vrtiljakom, kar posledično pomeni, da ti za cel večer zadošča le pol litra vode (in hot dog, ker so pleskavice predrage).
Eden izmed highlightov večera je bil, ko je Cenko dobil vremensko postajo, mi pa smo aktivno pripomogli k temu, yay! Nimam pojma, kaj bo počel z njo :) Vsekakor pa zna biti priročen napihljivi Trontelj.
Vsekakor so se organizatorji fino odrezali, le ozvočenje je na trenutke malce škripalo. Pohvale gredo tudi režiserju, precej manj pa snemalcem, da o uradnem fotografu ne govorim, ker je deloval precej začetniško.
All in all je bila tale veselica bistveno boljša od tiste, ki smo se je v isti postavi udeležili pred štirinajstimi dnevi. Če se bo tako fino stopnjevalo, gremo še kdaj!

P.S. Pa slikal sem s telefonom, whoa!

Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.