| Naroči se na RSS

No strings attached; no sorry feelings!

9. April 2006 Poslano v Vse

Lea bo rekla, da sem v čudnem stanju, ker spet pišem neke verze :) Itak, da sem, hripav za začetek. Bila je prva, ki je poročala o eventu, drugi je bil lepi mož. Verjamem, da sem tretji, a prvi, ki bo nalimal tudi fotke, aaa! Potem pa še mini komentar, velja?

Komentar po kliku.
Pome je prišel Simi, ki ga je premamila kremšnita. Zapeljala sva se do njega, pogledala par fotk iz Turčije, nato pa odšla v ex Šlakarja, kjer je bilo že kup znancev in frendov. Po dolgem času sem spet videl Ines, ki je še vedno nasmejana, pa Marušo in še par ex sošolcev. Fletna družba, vsi zvesti navijači. Prišla je tudi Maja, ki je hotela obračunati z Alešem, a se je on temu izognil. Tako sem vsaj jaz razumel :)

Najprej je špilal UNameIt. Imeli so par dobrih komadov, to je treba priznati, izpadli pa so bolje kot moja fotka (saj imam tudi kako OK sliko, ampak to je moj blog, f00). Potem malo pavze, kvazi tonska vaja in že so nam špilali SunBite. Folk je z vsakim novim komadom bolj norel, zraven se je prepevalo, spodbujali smo jih, bili so tudi najbolj(e) fotografirani bend večera, hehe.

Prvi RHCP komad in prvi Runaway sta še malo škripala, sploh pri prvem se petja praktično ni slišalo, a potem so se uskladili z ozvočenjem (čeprav je bil zvok v Domžalah pred BPP boljši; morda pa so le SunBite prešaltali na trše izvedbe?) in prava zabava se je začela. Zagotovo napredujejo, tudi slabši pogoji jih ne ustavijo, improvizirajo, kjer je potrebno, bobnar pa se tudi trudi držati ritem :)

Publika? Bili smo krasni, ane? :)
Torej SunBite so bili zmagovalci prvega predizbora za Rock Otočec, zdaj pa še malo sreče in gremo dalje.

2 Responses to “No strings attached; no sorry feelings!”

  1. vrta pravi:

    Ma vzdušje je blo res zakon.

    Drugač pa kul fotke.


  2. Lea pravi:

    Saj te tudi nočem. Ljudje imajo različne užitke, tudi take, ki ubijajo. To vsekakor ne vodi k sreči. Govorila sem o sebi in mojih užitkih, ki samo vzpodbujajo, da se lice malo razvedri. Sem sodi tudi kaj drugega kot tisto kar držim v roki – recimo kakšno matranje v hribe, kolo, dober film, Sun bite…:-)In Bog ne daj, da te prepričam v kakšno grozno dejanje – za ceno užitka. Debata je bila prekratka, lohk bi pa naredili okroglo mizo:-)))


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.