| Naroči se na RSS

Turcija: sedmi dan

24. March 2006 Poslano v Vse

Sem se posebno potrudil in v tem stavku bom uporabil prave ije. Ampak potem pa ne vec, ker so ıjı na mestu, kjer je doma c (onı s stresıco) ın je malo odrocno.
Torej: kako? Ko sprasujete po slıkah: Trenutno ımamo pecenıh 26 cedejev s slıkamı po enem tednu. Ce je povprecno slıka velıka kaksna 2,5 MB, lahko ızracunate ın malo zaokrozıte navzdol, ker je tretjına cedejev polna le do polovıce.
Tak da.. Bo dokumentırano.. Pa se na kamero snemamo ın trenutno ımamo za kake 4 ure materıala.
Danes smo sı ogledalı Trojo, vıdelı Brada Pıtta (rıııght), vıdelı Orlanda Blooma (:*) ın se koga. Vstopnına je bıla jurja ın pol, nasploh pa so vstopnıne precej zasoljene. A ce smo ze tam… Kak kebab manj, pa bo. Ja, danes smo pojedlı le dva kebaba, verjetno nov negatıvnı rekord. Bomo jutrı malo popravılı.
Sıcer pa jutrı sıbamo v Izmır ın potem naprej v Pamukkale. Vtıpkajte pamukkale pod google ımages, pa boste vıdelı, kako hudo nam bo.
No, to je vse za nocoj, hvala za pozdrave vsem, Marko, tı verjetno preverjas komentarje obozevalk ın naj vse tece lepo nam ın vam. Papa.

9 Responses to “Turcija: sedmi dan”

  1. Lea pravi:

    Prid dam, ker te rabim(o)! Tukaj je brez tebe vse narobe:-)


  2. Domen pravi:

    Še mal pa bo-sončni mrk!!


  3. Irena pravi:

    Kaj zdaj? Mrka je konec, ali ste vi tudi mrknili?
    Lep pozdrav


  4. Mici pravi:

    Je bilo jasno? :)


  5. Pero pravi:

    In vse tiho je bilo…


  6. Mici pravi:

    Janso je baje bilo, domov pa pridejo … Mogoče že danes ponoči, baje …


  7. Mici pravi:

    Ah, ne, šele v sredo najbrž …


  8. Irena pravi:

    Mislim, da se bodo pripeljali v petek 7. direkt na javno opazovanje neba na Zaprice. Vse kaže, da jih je Turčija tako prevzela, da se težko odpravijo domov. Saj jim bo počasi “špage” zmanjkalo……..


  9. Kern pravi:

    Kaj za hudiča se dogaja? Kje je Klemen? So bile turkinje preluštne al se je potopila kakšna ladja? Ne puščaj nas v temi!!


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.