| Naroči se na RSS

Dogodki in odmevi

6. March 2006 Poslano v Vse

V petek me je uščipnilo v križu med nerodno izvedeno pinkponk pirueto med telovadbo. Eva me je preganjala okrog mize, pa sem nerodno stopil in posledice so bile resnično zabavne šele danes, ko sem komaj hodil. Ampak kosmodisk zares pomaga – zdaj sem skorajda že v redu, še spat grem z njim, pa bo.
Sicer pa je zadnje dni na strani komentiral predvsem en osebek, za katerega Wikipedia pozna ustrezen izraz. Zato sem se odločil, da bom od sedaj naprej občasno banal kak IP. Morda niti ne on random basis :)
Druga novost je, da vam sedaj moj mali spletni dnevnik po komentiranju posname piškotek (cookie?:), ki si zapomni vaše podatke. Ko boste torej naslednjič želeli napisati kak komentar, bo vaše ime, mail in spletna stran že na svojem mestu, vpisati bo potrebno le še avtorizacijsko kodo. Poskusite :) Morda v prihodnosti celo sledim popularnemu trendu in imena komentatorjev naredim klikabilna. Bi vam to ustrezalo ali se vam ne zdi pomembno? Takisto razmišljal o tem, da bi začel moderirati komentarje. Ne tako, da bi jih vsebinsko spreminjal, le tako, da bi moral odobriti posamezen komentar, ki bi šele po tem postal viden širšemu krogu bralcev. Bom razmislil.

5 Responses to “Dogodki in odmevi”

  1. Perfektn fotr pravi:

    Gornjega boš odkril lahko po pravopisu, ne glede na IP s katerega bo oddajal svoj komentar.


  2. Perfektn fotr pravi:

    Pobrisal si “gornjega”, zato pravopis ni več viden.


  3. Klemen pravi:

    Res je, ni bil kaj prida, ampak po drugi strani je “nič kaj prida pravopis” na žalost malce preširok kriterij v Sloveniji zadnje čase.


  4. nika pravi:

    jst bi ubistvu samo vprašala če se da izpostaviti kak stik z vašim bobnarjem simonom ali pa leonom (tuba, bariton..ne vem tončo) :) pa da vas še pohvalim…lepo ste se odrezali na pustovanju v cerknici :) lep pozdravček… nika (cerknica)


  5. Klemen pravi:

    Nika, verjetno bo najbolje, da z njimi v kontakt stopiš preko maila (ali telefonske od bobnarja, ki je Domen, ne Simon) na njihovi spletni strani.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.