| Naroči se na RSS

Elizabethtown

12. February 2006 Poslano v Vse

Ko rečeš Cameron Crowe, je prva asociacija za marsikoga lahko le ena – Tom Cruise. Seveda, Jerry Maguire, kasneje pa Vanilla Sky. In nazadnje – Elizabethtown. Film me je ves čas spominjal ravno na Jerryja, tako narativni slog kot način humorja. Orlando Bloom = Tom Cruise. Enaki "last looki", nekoliko manj bleščeč nasmeh, a po svoje enako. Na koncu sem med creditsi videl, da je bil Tom producent in vse je postalo jasno. A dovolj o backgroundu zaenkrat in malo več o filmu.
Elizabethtown je izredno pozitivno presenečenje. Zanimiv pristop, drugačni odnosi, roadtrip, ko misliš, da bo konec, happy ending, ki ga pričakuješ že pol ure prej. Prikupna nezainteresiranost še bolj prikupne Kirsten (v pričakovanju tretjega Spider-Mana) te očara. Zavidaš ji, predvsem pa Drewu. Film, ki bi moral biti precej bolj dramatičen in tragičen glede na plot, pokaže vse čare dobre zabave z nastopom Susan Sarandon na poslovilni slovesnosti od svojega umrlega moža. Plešejo, se zabavajo, igrajo, zažigajo.
Krasen film, ki popestri glavni zaplet med junakoma z malimi zgodbami ostalih vaščanov in podobnimi vložki (Fire in the hole! lol). Film, ki te nauči, da čevlji sploh niso pomembni, film, ki promovira carpe diem.

I’m going to miss your lips. And everything attached to them.

2 Responses to “Elizabethtown”

  1. Janice Farquharson pravi:

    Looking for Suzan Brumec, Born April 25,1962.
    I am a very old friend of Suzan and Christina’s


  2. Klemen pravi:

    Sorry, but I think I cannot help you with this one.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.