| Naroči se na RSS

si.blogs 05 awards

3. January 2006 Poslano v Vse

Obstajajo nagrade, ki imajo neko vrednost, obstajajo pa tudi nagrade, ki so le jako zabavne, brez katerih se da živeti, a ti vseeno popestrijo dan ali šest.
David je na svojem blogu naredil seznamček, najbolj obiskanih blogov v Sloveniji v prejšnjem letu. Vsem nam zelo ljubi Veni, Vidi, Owned zaseda zelo visoko šesto mesto, čestitke!! Ob upoštevanju dejstva, da sploh ne bloga celo leto, temveč le od maja, je to krasen dosežek. Vsi zaposleni in dobro plačani pisci na brumec.org pošiljajo zavistne čestitike :) Hec.
No, sam sem se uvrstil na IMO visoko devetnajsto mesto. Če malce špekuliram, me ima marsikdo med priljubljenimi in tako si.blogs števec ne zaznava teh klikov, prav tako pa na seznamu nisem bil vse leto. Ne vem pa, od kdaj, ta podatek pogrešam na strani. Ampak hej, top 20 ni slabo.
Potem pa je še neka druga lestvica, ki predstavlja najbolj brana sporočila v lanskem letu. Tam pa dva vnosa o MSN Messengerju pwnata celotno sceno, lol. Tako sem edini, ki ima dva najbolj brana vnosa v top 10, hehe. O kvaliteti sicer ne bi, ker je pod nivojem, ampak se mi zdi pa zabavno. Za naprej? Ne spreminjajte svojih navad, berite, kar vam je všeč, raziskujte. Jaz bom tu, kar koli pač bo.

4 Responses to “si.blogs 05 awards”

  1. Kern pravi:

    Jaz te imam med priljubljene, tako da sem delno kriv za ne-višje mesto. Res pa je, da imam med priljubljenimi tut Vrto :P


  2. vrta pravi:

    Ti si kriv!

    Drugač pa hvala za zavistne čestitke brumec teama™ :)

    Drugače si pa ti na si.blogs šele nekje od avgusta afaik, tako da so rezultati čist nemerodajni.


  3. Lea pravi:

    Tebi ne bom pela, ampak bravo! Tudi 19. mesto je zavidlijiva cifra v polavi vsega mogočega. Zdej grem pa po vola in ralo – da se bom grebla:-)…
    No, sej ne mislim čist resno. Vol preveš poje.


  4. Klemen pravi:

    Hja, jaz sem se precej pozno dal priključiti. Mislim, da sem bil eden redkih v lanskem letu, ki je bil dodan in se ni dodajal. Vidmar skrbi za updejte, heh.
    Hvala za čestitke btw. Zdaj pa gremo Vrto klikat, da ga v 06 spravimo na vrh! Razmišljam, da bi moj blogroll link malce preuredil, da bi šel preko redirecta, heh. Glede na statse itak velik del klikov dobi od tule :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.