| Naroči se na RSS

Heads up!

13. December 2005 Poslano v Vse

Potikal sem se po Ljubljani, nekako severovzhodno od strogega centra. Z Mitjem sva bila dogovorjena, da mu dostavim dvdje, zato sem zamišljeno krenil na pot. Ko sem hitel mimo enega izmed dijaških domov, pa me je zadelo. Nekdo je iz kdo ve katerega nadstropja name zalučal celo litrsko pakungo čokoladnega mleka. Polno, dobro naciljano. Zadelo me je v ramo, embalaža se je raztreščila, bil sem mlečen. OMFG!
Resno sem razmišljal, da bi se oglasil pri odgovornem in zahteval nekaj vzgojnih ukrepov, vendar tega nisem storil, saj nisem hotel, da me Mitja čaka zaradi nekaj nevzgojenih adolescentov. Res ne vem, kako zelo retardiran moraš biti za kaj takega.
Kasneje sem ob podrobnejšem pregledu okolice opazil, da okrog stavbe leži cel kup steklenic, škatle od pic, vrečke, hrana… Totalen svinjak.
Prebivalci dijaškega doma Tabor, bodite ponosni na to, kako zelo ste nevzgojeni.

7 Responses to “Heads up!”

  1. sv3der pravi:

    lool

    ampak mogl je pa hecn zgledat :)))

    a propos svinjanju okrog DD: malo poglej okrog sebe in boš opazil, da smo slovenci resnično packi in objestneži. prvo mogoče ne tako očitno, slednje je pa precej žalostno in zelo zelo prisotno na vsakem koraku, sploh v LJ.


  2. Lea pravi:

    Oprosti, ampak najprej sem se mogla nehat smejat. Jaz imam poseben dar, da si vse slikovito predstavljam. Še dobr, da nisi srečal naše Lune, ker bi se zgodila prava risanka :-)
    Kar pa se tiče svinjarije, to me ne preseneča, huje je, da tisti, ki je zadevo odvrgel ni pomislil na posledice, ki bi lahko bile veliko hujše.


  3. fdsfsd pravi:

    jah, te je že kdo prepoznal iz slofsa..
    Drugič pa ne tok banat,hehe


  4. Klemen pravi:

  5. Mitja pravi:

    Klemen, to sem te hotel opozoriti že na msn-ju. Prosim zamenjaj link pri mojem imenu http://www.mislec.net/mitja daj

    Hvala!


  6. Klemen pravi:

    Urejeno.


  7. vrta pravi:

    Meni je blo smešno samo zato, ker me je spominlo na to foro:

    Scud: The other day, in the park, I was wondering why frisbees look bigger and bigger as they get closer to you
    Scud: And then it hit me

    Sam pol sem videl, da ti ni kaj nedolžnega priletelo v glavo… literske zadeve ponavadi tehtajo 1 kilogram (no shit) in znajo bit precej nevarne, da ne omenjam neprijetne.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.