| Naroči se na RSS

Zaplešimo

1. December 2005 Poslano v Vse

Vsako sredo ob sedmih imava z Vesno na PeF plesne vaje. Telovadba po domače. Uradno se temu reče "družabni plesi". Kdo ve katero leto zapored že skupine vadi Janja Zupan, ki mora biti po mojem mnenju neznansko potrpežljiva v družbi raznovrstnih antitalentov za motoriko s filofaksa. What’s in it for me? Predvsem sem tam po študijski dolžnosti, saj so to začetni tečaji, kjer povečini prav dobro obvladam osnovne korake. Danes sem bil celo pohvaljen s strani soplesalke, da je fino plesati z mano, woohoo.
Ja, nosoj smo preganjali swing in dunajski valček, čeprav bi verjetno marsikdo raje drink in dunajski zrezek. Nevertheless, ritem večine je milo rečeno obupen, želja po improvizaciji nična, sledenje (tudi napačnim) korakom pa na nivoju blebetajočih. Včasih samo stojim, gledam in se smehljam. So zabavni. In kljub temu da sem na začetku trdil, da je to moj edini plesni semester, me vedno mika, da bi plesal tudi drugi semester, ko naj bi bil to nadaljevalni tečaj. Bomo videli, v trenutku šibkosti me kaj lahko premami kak ping pong, heh.
Sicer pa se je tudi Vesna danes zelo dobro držala. Bolje, kot sem jaz zadnjič držal Janjo Zupan, saj sem bil ves čas v strahu, da ji kaj zlomim. 175 cm in 50 kil zna biti precej krhka kombinacija. Naslednjič pa jive. Juhej.

4 Responses to “Zaplešimo”

  1. Hobitkin sosed pravi:

    Dvomim, da ma 50


  2. AzzQim pravi:

    you can dance, you can JIVE, having the time of your life… see that brumc, watch that that scene, dig in the dancing queen :)


  3. Klemen pravi:

    You are the dancing queen, young and sweet, with hairy armpit, only seventeen


  4. AzzQim pravi:

    ja kaj, a ti se briješ :D eighteen drgač 8)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.