| Naroči se na RSS

Anketa o blogih

16. November 2005 Poslano v Vse

Avtorica Katja, očitno študentka FDV, je za kdo ve kakšne potrebe sestavila anketo o blogih. Anketa je po mojem mnenju slabo zastavljena, saj so nekatera vprašanja precej nesmiselna, odgovori ponekod še bolj. Takisto izpušča precej potencialno zanimivih vprašanj. To je bila prva anketa na to tematiko, pri kateri sem sodeloval. Upam in verjamem, da bo naslednja boljša. Vsem, ki bi radi anketirali, pa svetujem, da se podrobno seznanite s tematiko.
Sodelujte v anketi (vzemite si 10 minut)

6 Responses to “Anketa o blogih”

  1. binča pravi:

    Rešila.


  2. Grimlord pravi:

    Sem rešil :)

    Prav zanimiva vprašanja :)


  3. sv3der pravi:

    huh, sem se prigrizel skozi. mal mi je že najedalo s tistimi razpredelnicam, ampak, hej vse za znanost in pomoč študentom. tut jest sem bil včasih takšen in sem bil zelo vesel sodelovanja drugih :)

    bi pa izkoristil spoštovani brumec in bi te povprašal v zvezi z urejanjem bloggov. imam postavljen blogec na blogspotu, pa mi ni všeč sam design in bi rad to mal spremenil. pa vmesnik mi je tudi malce slab in bi mogoče kaj boljšega. hvala za predloge oz. help a la how to…

    huh, ne najdem tvojega e-maila tukaj :( tako, da ti pišem kar sem.


  4. Lea pravi:

    Jest sem se tudi prebila. Kaj neki bo ugotovila? Da se sploh ne pogovarjamo več… Ali mi lahko kdo pojasni termin “skoraj prijatelj”?!


  5. Klemen pravi:

    sv3der, verjetno se z blogspota najbolj splača preiti na samostojen wordpress, o tem, kako je, pa verjetno lahko vprašaš R3dH3r4. Navodila za prehod imaš tule. Res pa je, da za to rabiš primeren hosting. Desno zgoraj je link do si.blogs, kjer David ponuja ugodno namestitev, prenos in še kaj (upam, da mi bo za nagrado, ker ga reklamiral, nastavil večno zelen kvadratek, lol).
    Lea, skoraj prijatelj je po neki interni definiciji bivši fant tvoje punce. Ali obratno. No, najbrž obstajajo tudi alternative.


  6. Lea pravi:

    Ob takalih odgovorih, se zavem, da se staram:-). Ker so potemtakem moje skoraj prijateljice, že izumrle.;-)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.