| Naroči se na RSS

Blogroll

12. November 2005 Poslano v Vse

Najprej naj omenim, da si nisem nikoli mislil, da bom kdaj napisal kakšen tak vnos. Da bi delal reklamo drugim? Kje pa! Read me, me, me!
A situacija se je spremenila. Seveda še vedno ostaja vprašanje, ali sploh koga zanima, kaj berem (poleg Izarjevih komentarjev v Pilu Plus vsak teden), a bom tvegal s še enim poskusom izobraževanja. Recimo.
Kakšen vrstni red ubrati, da ne bo kdo užaljen? Ladies first, kakopak.
Ines
Blog, ki me največkrat nasmeji in kjer vedno z veseljem preberem kak nov optimistično zastabljen post ali pa premile kritike o črednem nagonu sSlovencev. Zaenkrat še čakam resnejši komentar dejstva, da že okrašujejo trgovine za novo leto. Ravno zadnjič sem rekel sošolkam, da bodo okrog 25. decembra že začeli okraševati za veliko noč. Marketing je izgubil kompas.

Lea
Lea piše fine zgodbice, ki se včasih na prvi pogled zdijo dolge, a se splača prebrati do konca. Od začetnih težav je našla svoj tempo in očitno tudi reden krog bralstva. Kljub pomanjkanju časa upam, da bo vseeno nadaljevala z začetim.

Mitja
Mitja pravi, da sem jaz njegov sosed, torej verjetno velja tudi obratno in zato vam je najbrž jasno, zakaj berem ta dnevnik. Da vem, kaj se dogaja pred hišo. Novice iz zunanjega sveta za vaške geeke, kaj hočeš boljšega. Včasih napiše kakšno prav presenetljivo stvar, zdi se mi celo, da se kvaliteta dviguje. Kljub temu da trdi, da komentarjev kar ni, ne obupuje. Tako je tudi prav!

Kern
Sprva je objavil nekaj literarnih prispevkov, zato me je bilo strah, da si bo samodejno preveč skrčil krog čitalcev. Seveda se nisem hotel vmešavati, navsezadnje je blog le osebna zadeva, na katero naj ostali ne bi imeli vpliva. Načeloma. No, potem je le začel v pravem slogu, ki sem ga navajen. Ob priliki ga moram pobarati, da realizirava najin megalomanski skrivni projekt – SLeP.
P.S. Domene ne boste nikoli razumeli.. "Leta jelenova" ali deer age. Naj vam ne bo jasno :)

Vrta
OK, Blažeka sem že omenjal, še vedno ni odnehal, heh. Njegov blog je fin zaradi tega, ker je powered by pLog. Ja, moj tudi, saj vem. No, važna je predvsem vsebina, ki je drugačna od ostalih blogov. Več miselnih utrinkov, več daily rantov, precej internih hecov. Vidi se, da je za razliko od naju s Kernom, ki sva bila vneta slušatelja, pri Slavi večkrat z mislimi odtaval drugam. Kljub temu – zanimivo.

Jure
Last but certainly not least, bi lahko rekel. R3dH3r0 se je bloganja lotil pred kratkim in zdi se mi, da mu uspeva nad (mojimi) pričakovanji. Well done! Od ostalih se razlikuje po tem, da opisuje živelj na Dolenjskem, kjer v namesto vode za vsakdanja opravila uporabljajo vino, namesto badmintona pa igrajo bejzbol. Ni kaj, stran ima potencial.

Od ostalih pa so mi zanimivi še tale, tale in tale. There ya go.

Kaj pa ti bereš? :)

6 Responses to “Blogroll”

  1. Lea pravi:

    O, hvala! Se bom še naprej trudila. Zdaj, ko imam namontiran števc, sem pomirjena.
    Sicer pa ste Ti, Domen in Vrta moja sv. trojica ;-), kar se vidi tudi po komentarjih. ne upam si brskati preveč naokrog – čas…


  2. R3dH3r0 pravi:

    ooo :)

    fino, fino :)


  3. crni pravi:

    Hoj!

    Hvala za omembo, ceprav zadekano v en anonimen link! :-)


  4. Klemen pravi:

    Naj bralca pritegne vsebina, ne reklama :)


  5. crni pravi:

    Bralca pritegne reklama, obdrzi pa vsebina, he he.


  6. Klemen pravi:

    Se ti oddolžim :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.