| Naroči se na RSS

Kdo te ne mara

22. October 2005 Poslano v Vse

MSN Delete Checker je spletno orodje, ki vam pove, kdo vas ni dodal/je zbrisal na seznamu kontaktov na Msnju. Vpisati morate svoj e-poštni naslov, ki ga uporabljate za prijavo, in geslo. Zadeva se potem prijavi v microsoftov NET sistem in preveri ter izvrže rezultate. Vmes vas bo izpisalo iz messengerja, saj ne morete biti prijavljeni na dveh koncih hkrati. Preverjeno deluje in vaše geslo ni ogroženo.
Kako vam gre? Mene je poradiralo že 5 ljudi :)

6 Responses to “Kdo te ne mara”

  1. Klemen pravi:

    Sicer pa:
    Začeli so uresničevati mojo idejo. Nastal bo MSN Bash. To, kar sem Marku predlagal že pred meseci, bo očitno postala realnost. Bomo videli.
    Secondly, po nedavnih spremembah v NET sistemu (sedaj imate lahko do 600 kontaktov) je sedaj možno klepetati z ljudmi, ki uporabljajo third party programčke (trilly, miranda, gaim etc) tudi takrat, ko je njihov status označen za appear offline. Hecno. Preizkušeno na kombinaciji miranda offline/msn messenger online.


  2. Mojca pravi:

    Hehe, moj izkupicek: sama sem jih zbrisala 13, mene je pa edn :)


  3. Stewie pravi:

    Ne tole narobe vzet, sam packa! ;P


  4. Marko pravi:

    Hmm… zanimivo – MSN Bash :)


  5. sivi pravi:

    Hmm… ka mi lahko prosim kdo pove kako se preveri e-postni naslov v messengerju? Da mi nebo pisal,ko se vpisem E-poštni naslov ni preverjen?


  6. Klemen pravi:

    Na mail, ki ga uporabljaš za msn, dobiš elektronsko sporočilo, kjer je link, s katerim preveriš pristnost. Poklikaš povezavo v tistem mailu in to je to.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.