| Naroči se na RSS

Hodim po Ljubljani in gledam

18. October 2005 Poslano v Vse

Bilo je zelo mrzlo jutro, zato sem se zjutraj odpravil v prestolnico pod okriljem Maye Maye (žal ne Maje & Maje, vem:)
Kakšen teden nazaj so zamenjali oba velika reklamna panoja, enega pri Šestici in enega tam pri lokalu Uršula. Gor predvajajo reklame ali pa le neke posnetke z ribicami, ki ponoči dobro osvetljujejo okolico. Zjutraj pa je bil eden izmed panojev posebno zanimiv, saj je imel preko sicer delujočega posnetka ribic prav dobro znan Internet Explorer error message. Mi je bilo žal, ker nisem imel fotoaparata, ampak bilo je res zabavno videti. No, zdaj vsaj vem, da so ti veliki video walli MS powered. Sicer pa pri Šestici prenavljajo streho, na filofaxu pa so na steno ob stopnicah v prvo nadstropje obesili podobi dveh filozofov. Tako te zdaj s pogledi spremljata Chomsky in Žižek.
Ker so v avli pod strop obesili tudi dve giant kitajski ribi, je vse skupaj prav zanimivo :) Morda pa jutri na faks vzamem fotoaparat, hehe.
Pa drugače, kako ste? Opažate kaj zanimivega v mestih ali sem le jaz tak, da gledam povsod okrog sebe in vidim le neumnosti?

4 Responses to “Hodim po Ljubljani in gledam”

  1. Lea pravi:

    Prav vesela sem, da si moje oči. V tem koncu nisem bila že dolgo. Morda se sliši provincialno, ampak ga ne pogrešam.
    Sama ti lahko govorim le o blokih, ki izraščajo “pod” svetilnikom in nam kvarijo razgled in kradejo kisik, kar pa itak veš.
    Lepša novica pa je, da je neskončno noro hoditi po gozdu (to sem počela popoldan), broditi po rdeče-rumenem listju in uživati v šelestenju. Tam dejansko nisem opazila errorja, fotke bi pa tudi bile zanimive:-)


  2. Klemen pravi:

    No, to je pa lep in predvsem mikaven komentar. Jaz sem precej podobno listje opazoval le z vlaka, ko smo šibali mimo. Danes je bil res krasen dan za sprehode, iz Ljubljane se je Planjavo videlo tako lepo, kot že dolgo ne.


  3. Marko pravi:

    Hehe – jaz sem pa uspel slikati IE crash error, vendar žal samo z mobitelom, zato se reč zelo slabo vidi:

    http://www.shrani.si/pics/slika%2812107666.jpg

    (Tisti beli kvadrat je vogal tegale okna: http://www.shrani.si/pics/ie_crash107667.png)


  4. NeoN pravi:

    ^ poslji billu :P


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.