| Naroči se na RSS

Nekako bomo prestali

13. October 2005 Poslano v Vse

Ah, faks. Prav hecno je brati bloge študentov, večina že jamra :) Nekateri celo upravičeno. Zame je recimo kar mali kulturni šok, da grem ob devetih zjutraj v Ljubljano, domov pa pridem ob devetih zvečer z vlakom. Predavanj je precej, pa še tako nerodno, da se ne prekrivajo, kar pomeni, da nekako ni več pametnih izgovorov, da jih ne obiskuješ, hehe. Sicer je lepo, ko te sošolke povabijo na kak sok, a vseeno raje doma pijem alpsko mleko. Verjetno se bo treba navaditi na vse hudo. Jutri grem recimo že petnajst do sedmih na vlak. Baje. Sredi noči, če mene vprašate. Tako kot vse ostalo, kar je pred enajsto.
A k sreči nekaj tudi odpade oz. sem oddelal že danes, zato upam, da bom doma pred večerom. Vesna sicer pravi, da bo za Bežigradom, zato ne bom imel kakih posebnih prilik, da bi dajal pripombe na izbiro nogavic ali kaj slično pomembnega. Pa drugič, prilika je itak vedno, lol (zdaj bom pa kregan:)
Tudi filma si ne morem pogledati nobenega, ue. Sem pa za servis dobil Kobilico. 20 % sem dal bratu, ki mi je pomagal odšraufati disk. Se mi zdi, da se mu je fino zdelo :)

One Response to “Nekako bomo prestali”

  1. Marko pravi:

    Mja… sem imel danes faks ob 7h, pa so vaje odpadle… se sedaj sprašujem, kaj naj sploh počnem :S


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.