| Naroči se na RSS

EP 2005: Četrtfinalni pari

20. September 2005 Poslano v Vse

Po pričakovanjih bo Slovenija v petek ob 18.00 igrala proti reprezentanci Nemčije, pa čeprav je po prvem delu kazalo, da jih bodo gladko premlatili Turki. Nato je žogo v roke vzel Nowitzki in s 33 točkami (polovica pik Nemčije) zapečatil usodo Turkov. Če bodo naši uspeli ustaviti Dirka, imamo lepe možnosti za zmago.
Mladi Hrvati so premagali Italijo, ki je ostala tam, kjer si zasluži – izven četrtfinala. V četrtfinalu jih čaka močna Španija.
V tretji tekmi je pričakovano Grčija premagala Izraelce, ki so se sicer trudili, a niso imeli bistvenih možnosti. Proti Rusom bo težko.
V zadnji tekmi pa šok za občinstvo. Srbija in Črna gora je izgubila proti Franciji! Sicer zelo tesno, saj so Jugoslovani vodili še dobre tri minute pred koncem, nato pa so imeli v napeti končnici s kopico taktičnih prostih metov več sreče Francozi. Radmanovič je zgrešil trojko v zadnji sekundi, ki bi njegovi ekipi prinesla podaljšek. Za nagrado jih čakajo Litvanci. Po eni strani je to verjetno dobro za Slovence, saj bomo lažje prišli do vstopnic, a slabo za prvenstvo.
Morda pa je čas, da se sreča nasmehne tudi našim?

One Response to “EP 2005: Četrtfinalni pari”

  1. damc pravi:

    Vsekakor nihče ne bo lahek nasprotnik naših fantičev, a se strinjam, da bi lahko s podobno igro kot proti evropskim nogometnim prvakom držali korak z bilokaterim nasprotnikom.
    Glede kart pa, nazadnje so oglaševali 98% razprodanost dvoran in me zanima edinole koliko odstotkov je za njih polna dvorana (približno 452,4%? )


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.