| Naroči se na RSS

EP 2005: Druga tekma

17. September 2005 Poslano v Vse

Zmagali smo.
Po včerajšnji zmagi proti BIH smo danes dosegli še drugo. Priznam, pred tekmo sem menil, da imamo zelo skromne šanse, a odigrali smo odlično. V prvem delu je bil IMO najboljši Nachbar, ki je skakal, nagajal in zadeval, nato pa se je odprlo še Lakoviču, še bolj pa Bečiroviču, ki je popravil medel vtis od včeraj (čeprav še vedno malo solira:). Škoda, ker Pipan ni dal več možnosti Brezcu, vendar tudi Rašo ni bil slab.
Pohvale si zasluži tudi Milič, ki je pomagal kot branilec in nekajkrat celo zadel, s tehnično pa ga je malce lomil Pipan, a se je vse srečno izteklo.
Jutri pa Francija. Zmaga in prvo mesto v skupini.
Držimo pesti.

2 Responses to “EP 2005: Druga tekma”

  1. Mitja pravi:

    se strinjam, res lepo bi bilo videti naše prve v skupini. Kot si rekel, držimo pesti


  2. Pavle pravi:

    Sam sem bil pred tekmo podobnega mnenja, a smo od prve minute povedli, se borili kot levi in nikoli več izpustili vodstva. Jst ne vem kaj te moti na Pipanu, celo tekmo smo vodili za deset pik in grkom nismo pustili dihati.

    Kar se mene tiče je velikanski posel v obrambi, opravil Rašo; deset skokov in orjak Papadopulus, ki ga je kril in da po dvajset pik na tekmo, je svoj prvi koš iz igre, dal šele v zadnji četrtini.

    Brezec je dobil priložnost in Pipan ga je poslal v ogenj, ko smo ga najbolj potrebovali, samo so mu pristranski sodniki v parih minutah nabili tri osebne. Ko ga je v končnici spet poslal na parket, mu je butasti sodnik takoj prilepil še četrto in Pipan je mojstersko, v igro spet poslal še ogretega Rašota, ki je z rutino zaključil tekmo.

    Sem pa tudi jaz med tekmo glasno zavpil Saniju, da mu odpuščam vse za nazaj:”Sani, zlatna ti je ruka”

    Fantje, to smo čakali, že odkar imamo svojo državo in a ni fino da se veselimo ravno v Beogradu. Jst se bom kar v avto vsdel in šel dol na četrtfinale, juuuhuuu.


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.