| Naroči se na RSS

Dimnikar

16. September 2005 Poslano v Vse

Prišel, videl, računal. Vmes pa očistil, posesal in potestiral dve peči. Hm, peč ima 92,5 odstotni izkoristek, kar se mi zdi dobro. Vsaj glede na to, da je stara 10 let. Vseeno se mi zdi slabih 18 tisočakov kar visok znesek. A verjetno je v ceno vključen tudi bencin, tuširanje, malica in priročen paket gumbkov za tiste z manjkajočim. Kdo ve.

4 Responses to “Dimnikar”

  1. Lea pravi:

    Mi pa smo se odločili, da bomo imeli plin.
    Prišli so z enomesečno zamudo in nam kompletno zasvinjali dom. Ne bom tajila, da sem se parkrat iz obupa zjokala. Dol z Zarjo Kovis!!! Niso računali 18.000 ampak 1.400.000! Zato, da smo po nekaj urah ugotovili, da nam centralna dela samo, če imamo v kleti prižgano luč. Zvezali so elektriko na štekar, s tem, da sta poleg dve prosti vtičnici. Koliko škode so naredili še ne vem. Peč ima sicer izkoristek 98%, moji živci pa so v minusu. Zdaj vsaj veš, zakaj čakaš… Ampak tebe sem vsaj vesela!
    Evrowork je tudi prišel, izkopat jarek za priključek – brez lopate in ker tudi vrtalke niso imeli so nam steno porušili kar s štemarco za asfalt… Malo je ljudi, ki se jim te dni lahko nasmehnem…:-)


  2. Klemen pravi:

    Hm, plin je fin, a pri nas nedosegljiv, kar posledično pomeni, da praktično cela vas “greje” na olje. Kar se tiče napeljave, se to lahko popravi in in treba skrbeti. Če pa malce preneham z resnostjo: pripravljen sem celotno umazati hišo – za polovični znesek! :)


  3. Mitja pravi:

    ja res, je kakor je rekel Klemen mi smo na olje:D


  4. Lea pravi:

    Za pol bi mi jo kdo tud spucal ;-)!
    Sama sem jo pa zastonj – do zdele (01.18)
    Lahko noč…


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.