| Naroči se na RSS

Vezal

1. September 2005 Poslano v Vse

Vezal sta Lea in Albert, ki sta pri meni po posredovanju lepega Domna naročila spletno stran. Ves ta čas smo odlično sodelovali, morda celo najbolje do sedaj. Kljub jasno začrtanim smernicam sem imel dovolj kreativne svobode, da sem lahko izrazil lasno vizijo. Tako je nastala po mojem mnenju pregledna, jasna in živahna stran, ki se orientira na manjši krog obiskovalcev in ne stremi k neki globalni prepoznavnosti. Intimna, zasebna, preprosto prijazna. Taka kot Lea in Albert. Veseli me, da sem lahko delal z njima. Sicer pa – Kakšna se stran zdi vam?

7 Responses to “Vezal”

  1. Kern pravi:

    Stran je odlična, mi je pa Lea povedala, da nanjo nisi hotel nalimati svojega obličja. Mislim, da bi se spodobilo, da to takojci korigiraš, saj lepote nikoli ni dovolj :P


  2. Kern pravi:

    P.s. pa link do brumec.org pod sliko :)


  3. Lea - ponosna lastnica nove www pravi:

    Oho, sem prav vesela, da mi je Domen izdal tole. Žlahta vedno skup drži! Razlog je tale: “Klemen je pravi mojster, da je sprejel vse najine “čudne” ideje, jih predelal v nekaj ličnega in preglednega, poleg tega je garač, ki mu ni para, ima estetski feeling… A je dost Klemen? No, bom še jutri kaj dodala! Samo še to: Bilo nama je v čast sodelovati s tabo. In ne se veselit – ne bova te spustila iz krempljev!Vejice pa ti poprav :-)


  4. Binča pravi:

    Stran je zelo lepa, klemen se je kot vedno odlično odrezal!
    (ostalih komentarjev se pa pametno vzdržim ;)


  5. Lea pravi:

    Narobe – stran je vsak dan lepša!


  6. Klemen pravi:

    Hvala, Binča, zate pa se bom poskusil še bolj potruditi. Že tako si čedna, če pa bom zraven napisal še kaj lepega, bo pa sploh fino. Ob priliki pa še fan site bobnarja, ki bi bil rad glasbenik :)


  7. Bobnar, ki bi bil rad glasbenik pravi:

    Sicer se spravljam že pol leta naredit lastno stran, ampak če se javiš ti delo z veseljem prepustim … :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.