| Naroči se na RSS

Preoblikovanje števca

1. September 2005 Poslano v Vse

Tisti, ki pozorneje spremljate tehnološke in tehnične novice ter novosti, ki se tičejo velikih .com podjetij, verjetno veste, da je nemški Webstats4U pred nekaj meseci kupil nizozemski števec Nedstatbasic. Nizozemci tako sedaj razvijajo le še svoj PRO service, reveži pa smo zapadli pod nov dizajn. Sicer je zadeva po funkcionalnosti praktično enaka, vseeno pa potiho razmišljam o zamenjavi, ki mi jo je predlagal Vrta. Vseeno moram poprej od njega dobiti še kake pozitivne testne izkušnje. Pravijo sicer, da ne menjaj tistega, kar deluje. Morda imajo prav, navsezadnje je števec preživel že preko 65 tisoč klikov, gotovo bo zmogel še kakšnega :)

3 Responses to “Preoblikovanje števca”

  1. Vrta pravi:

    Meni cqcounterja še vedno ni ratal usposobit…
    Bi pa prešaltal, če bi se mi ljubilo jebat s tistimi errorji, ker je res precej boljši. Trenutno sem pa brez counterja in zaenkrat nimam nobene potrebe po tem, da bi ga restoral.
    Velik boljše bi bilo, če bi imel webalizerja uklopljenega. Moram “providerja” vprašat, če je kaka možnost, da se uklopi to..


  2. Klemen pravi:

    Baje iščejo nekaj novega.. Hm, hm.. Meni je awstats lušten, a za toliko obiskovalcev, kot jih imava midva, bi bil tudi en txt dovolj :)


  3. zmenki pravi:

    prevec cpuja pobere ko ga zaganjas, je pa 100X boljsi od webalizerja. to pa :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.