| Naroči se na RSS

Povzetek obmorskega dogajanja

9. August 2005 Poslano v Vse

Zalotil sem se, da sem obiskal tole stran, da bi videl, ali so slikce z morja že gor. Nakar sem se seveda spomnil, da naj bi bil jaz tisti, ki bo zakrivil kaj takega. Ehja.
Prejšnji torek smo Vesna, Tanja, Irena in še en lep odšli na Krk za nekaj dni. Po zabavnem iskanju prostora za kampiranje smo postavili šotora. Med početjem nas je vneto preganjal veter, ponoči pa je hotel delo uničiti še dež. Pestro za prvo noč, prav gotovo. Rezultat je bil pričakovan: Popolnoma premočeni kopači jarkov. Meni se je vse skupaj zdelo precej zabavno, saj lahko to imenujem aktivne počitnice. Kam pa pridemo, če se zgolj poležava na sončku in se trudi futrati kožnega raka? I pity them.
Punce so fino kuhale, fino prale, še bolj fino prepevale, zato se sploh ne morem pritoževati (aaa!)
Zgodilo se je precej zabavnih reči, preveč, da bi jih našteval, in ravno dovolj, da nas mika, da bi šli še kdaj. Pravijo, da slike povedo več kot nevemkolikože besed. To sicer ni povsem res, a vseeno ste vabljeni, da pokukate med foto utrinke.

SLIKE v galeriji (NC-17: Topless)

4 Responses to “Povzetek obmorskega dogajanja”

  1. inča pravi:

    lepi ste….


  2. Stewie pravi:

    Lepa si:D


  3. Kern pravi:

    Ni lepšega, kot topless slika najlepšega med lepimi, da ti polepša večer. Lepo :)


  4. Klemen pravi:

    In v nobeno drugo izmed takih nisem strmel bolj in dlje kot v tvojo, ko jo je imela določena oseba za prikazno sličico na MSNju :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.