| Naroči se na RSS

Novo: MSN obvestila

26. July 2005 Poslano v Vse

MSN Alerts so morda malo manj znana možnost uporabe MSN Messengerja. Kako pridete do obvestil? Lepo po vrsti.
Vklopljene morate imeti tabe (zavihke?) (ikonice na levi strano v glavnem oknu; če so izklopljeni -> Tools/Options/Security – kljukica ven pri Don’t display my tabs)
Nato vklopite service (če to delate prvič) preko menija na Tools/Viev alerts history. Pojavi se okno, ki vam pove, da se prijavljate v messenger service (kar je precej smiselno, hh). Označite, da naj vam tega sporočila ne kaže več in se veselo strinjajte.
Do obvestil se priklikate tako, da (če imate zavihkov več) greste počasi navzdol in se razveselite, ko pridete do zvončka.

Kako se naročite na obvestila s strani brumec.org?
La levi strani (obrnite glavo za tri stopinje v levo) ždiena ikona.
Ikona je klikabilna in vas odpelje na stran, kjer se lahko naročite na obvestila. Najprej kliknete Continue, kjer izberete, na kaj se naročate. Možnost je le ena, zato klik na Submit. Ko so nastavitve shranjene, se odpravite na možnost Change delivery preferences. Privzeto boste obvestila o novih vnosih na brumec.org dobivali na MSN in v svoj poštni predal. Če bi radi kaj od tega spremenili, je to pravi kraj.
Če bi se radi odjavili, izberete možnost Change which alerts I receive in odstranite kljukico pri brumec.org.
Tako ste lahko vedno na tekočem glede novosti na strani, če vam je MSN ljubši kot morda kak rss feed zbiralnik. Takole izgleda okence z obvestilom o novosti na strani:

Takole pa si lahko pogledate prejšnja (ali zgrešena) obvestila:

One Response to “Novo: MSN obvestila”

  1. vrta pravi:

    RSS > all :)


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.