| Naroči se na RSS

Golden tomb

19. July 2005 Poslano v Vse

Pred dnevi so se admini spomnili, kako super bi bilo zaščititi stran. Seveda so pozabili omeniti, da je taka "zaščita" super lame. Večina uporabnikov, ki niti ne ve, kaj je page source, nima pojma, kako naj se pride na stran, zato drugim težijo z najpreprostejšimi vprašanji. Nekateri manj obveščeni uporabniki si verjetno mislio "yet another site hack" in gredo dalje. Tisti, ki pa vedo, kako se stvari streže (naprednejši uporabniki, RIAA, MPAA, lol), pa ne bodo imeli večjih težav, da "odkrijejo" tole. Kako se torej najučinkoviteje zaščititi pred MPAA? Naredite cover intro in vsaka antipiratska agencija bo padla dol. Od smeha. Pa da ne bo pomote – cenim trud golden-tomba, a vseeno nisem pričakoval takšne neumnosti, ki škodi le manj veščim uporabnikom, koristi pa ne daje nobene.

9 Responses to “Golden tomb”

  1. kiki pravi:

    rad bi donwloadal igrce


  2. niko pravi:

    rad bi pršu na golden-tomb da bi dawnload in ker mam eliko filmou in igrc da bi jih uploadou. prosim če bi me sprejeli na golden-tomb.


  3. tadej pravi:

    prosim če bi me sprejeli na golden-tomb


  4. Klemen pravi:

  5. rletnar2 pravi:

    PROSIM ČE ME SPREJMETE NA GOLDEN TOMB


  6. Al3x pravi:

    Prosim če me sprejmete na Golden-Tomb


  7. Aleš pravi:

    Jst bi tut rabu povabilu mam 100Mb/s linijo tko da me bote zelo veseli.

    kinelez@gmail.com


  8. GIBSON pravi:

    GTja ni več…….:|


  9. gt crew pravi:

    vsak konec ima novi začetek, če ste pripravljeni storiti kaj v dobrobit stare zadeve golden-tomb vas naproša celotna ekipa samo to, da razširite govorice okoli, da prihaja nazaj ver2 kaj več o tem lahko izvete na mailu bosty1988@hotmail.com :)

    lep pozdrav ekipa gt


Bi kaj pripomnili? Vesel bom.

You must be logged in to post a comment.